Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.04.2022. do 10.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Može biti nekih finih poslovnih dešavanja i ostvarenja u ovoj sedmici, ali ćete morati da se dogovarate i sarađujete sa osobama koje vam jednostavno „ne leže“ ili vas pomalo iritiraju. Postojaće početni problem ili zastoj u komunikaciji, ali ćete vi uspjeti da se prilagodite.

Teške obaveze i teški ljudi, ali dovoljno motiva kod vas. Ulazak Venere u znak Riba u ovoj sedmici nećete posebno osjetiti, ali će on u narednom periodu donijeti znatnije promjene, drugačiju poslovnu atmosferu i bolje šanse da zaradite.

Ljubav. Vaša planeta Venera preselila se u polje koje se bavi poslovnim aktivnostima i obavezama i to će postati vaši prioriteti. Partner će, s druge strane, očekivati isti nivo zajedničkih aktivnosti i vremena kao i do sada, što neće biti moguće izvesti.

Za sada se ne vide neki veći problemi između vas dvoje povodom ovoga, samo će povremeno provejavati napetost, pogotovo ako vam voljena osoba bude unosila nervozu svojim riječima i postupcima.

Slobodne Vage, ima tu nekih flertića, čak mogućnosti da vas neke osobe malo nerviraju, a malo privlače. Iako ste vi kao pobjegli od nje – prošlost je tu i dalje prisutna.

Hrana. U ovoj sedmici možete se stabilizovati i uvesti sebe u red po pitanju ishrane. Koristite ove dane, jer će vam sada biti lakše da uvedete neke zdrave navike ili da se, na primjer, odreknete omiljenih namirnica. Još ako biste se bavili i fizičkim aktivnostima, sve bi išlo mnogo brže i lakše.

Zdravlje. Vodite računa o preventivi, skloni ste prehladama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info