Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.04.2022. do 10.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sa Suncem i Merkurom kod sebe, uz Saturnovu i Marsovu podršku, vi jeste u prvom planu i trudićete se da se, što se posla i poslovnih aktivnosti tiče, maksimalno istaknete.

S druge strane, u polju tajni takođe počinju da se gomilaju planete što će nekim Ovnovima donijeti tajne pregovore, dogovore i planove o kojima za sada ne govore nikome. Čuvajte se bilo kakvih mahinacija i postupaka koji nisu u skladu sa zakonom i moralom, koliko god da mogu biti isplativi. Nije to put kojim trebate ići.

Ljubav. Ulaskom Venere u znak Riba i vaše polje tajni, muke onih koji su na iskušenjima ili su već u nekoj tajnoj priči (pri tome mislimo na zauzete Ovnove) mogu se samo produbiti. To jest – te tajne i osoba za koju su vezane počeće da vas „uvlače“ sve intenzivnije i dublje u dešavanja.

Dragi Ovnovi, nemojte da „tonete“ u tajnovitost – prije ili kasnije ovo vam hoće donijeti probleme. Ukoliko u odnosu sa voljenom osobom nema skrivanja i tajni, vi ćete kao par biti vrlo solidno.

Slobodni, vi se uglavnom osjećate dobro, bilo da se javno ili tajno muvate sa nekim. Bilo bi bolje da je javno, jer i vama tajno može donijeti glavobolju.

Hrana. Od samog početka sedmice ste u “klopajućem” fazonu i vjerovatno ćete i tom fazonu ostati tokom cijele sedmice. Sad vas neće mnogo iščupati pojačana aktivnost i trošenje kalorija – i sami ćete biti svjesni da pretjerujete.

Zdravlje. Čas se osjećate odlično, čas ste bez energije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info