Lav: Sedmični horoskop za period od 04.04.2022. do 10.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Iako zbog dobre pozicije Sunca i Merkura ka vašem znaku ovo jeste period za veće poslovne aktivnosti, ambiciju, afirmaciju i napredak ipak postoje blokade koje je teško prevazići.

Saradnici, poslovni partneri i nadređeni mogu postavljati pred vas prilično zahtjevne obaveze i zadatke, a komunikacija sa njima će povremeno biti obojena nervozom. Sa nešto više uloženog truda, uspijevaćete da se organizujete i završite sve na vrijeme. Po pitanju finansija – neko malo poboljšanje.

Ljubav. Neku labavu stabilnost je sada moguće postići u emotivnim relacijama. Nije ovo sjajno, da se razumijemo, ali može biti bolje nego što je bilo. Ako ništa drugo, bar će komunikacija da se poboljša i moći ćete da se dogovorite. A od dogovora sve kreće, zar ne?

Povremeno popustite vi, povremeno će da popusti voljena osoba i nekako će se ići naprijed korak po korak. Oboje zaboravite na tvrdoglavost i inat – to vam neće donijeti ništa.

Slobodni Lavovi, dobar period za druženje, za više aktivnosti i izlazaka. Za ljubav baš i nije fenomenalno, ali možda bude i poneki flert i zabavni trenutak.

Hrana. Intenzivno se trudite da promijenite navike po pitanju ishrane, ali sve je to kratkog daha. I nije važno da li jedete premalo ili previše – suština je da niste u balansu i nikako da ga pronađete. Preporuka za one „ješne“ – manje sendviča i grickalica, više zeleniša.

Zdravlje. Prijaće vam fizička aktivnost i što više boravka u prirodi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info