Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.04.2022. do 10.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Možda se emotivno ne snalazite i trenutno ne znate gdje udarate, ali kada je posao u pitanju, e tu je već druga priča. Osjećate ogroman priliv energije i žarku želju da se dokažete, da pokažete koje su vaše sposobnosti i da budete „priznati“.

Oni oko vas će teško uspijevati da prate vaš tempo i koliko god vas s vremena na vreme blokirali i kočili, nema šanse da će uspjeti da vas zaustave. Ne sporimo da je za vas ovo poslovno vrlo zahtjevan period koji angažuje sve vaše snage, ali sve će vam se ovo vratiti. Duplo.

Ljubav. U polje partnerstava u utorak ulazi Venera. Ona će ponuditi ljubav, ali je nejasno da li će to biti ljubav koju tražite ili sa kojom će vaš praktični um umjeti da izađe nakraj. Jer ovo je ljubav koja traži da se racio izbriše, a kako ćete vi to učiniti, racionalne Device – e, to ne znamo.

Tu su već Jupiter i Neptun – udruženi, da vam pobrkaju i zamute sve ono što se vezuje za osobu koju volite. Ili da vam donesu zablude, iluzije, ljude koje ne shvatate, a koji vas neodoljivo privlače. Vaš vladar Merkur je trenutno u Ovnu i želi sve sada i odmah – čisto i jasno kao sunce. A toga sada ne može da bude. Biće, strpljenja.

Hrana. Varirate po pitanju ishrane. Kao da ne uspijevate da pronađete zlatnu sredinu i idete iz krajnosti u krajnost. Pokušavate, ali sada teško kontrolišete potrebu za slatkišima. Potrebno vam je više tečnosti, ali izbjegavajte kafu i gazirane napitke.

Zdravlje. Starije Djevice – potreba za češćim kontrolama, naročito kod hroničnih bolesnika.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info