Ovan: Sedmični horoskop za period od 28.03.2022. do 03.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Podržavaju vas Venera, Saturn i Mars, a u vašem znaku su Sunce i Merkur. Izuzetno bitan poslovni period. Mlad Mjesec u vašem znaku za vikend dodatno će otvoriti prilike pred vama – one oko kojih ste se dugo borili i načekali, ali i one koje će vas isto tako dugo pratiti i nadalje.

Par stvari kvare trenutno ovu lijepu sliku. Prva je problematika i teškoće vezane za finansije (najprije povećanje troškova), a druga je da će odgovornost morati da vam bude na maksimumu i da su pred vama zahtjevne obaveze i ljudi.

Ljubav. Vladarka ljubavi i partnerstava, planeta Venera, „otvara“ ovu sedmicu u konjunkciji sa Saturnom. Za Ovnove njen uticaj može da ide na više strana. U stabilnim vezama biće donesene važne odluke, u onim nestabilnim – osjećaj udaljenosti i zahlađenje, emotivno nezadovoljstvo.

Kod nekih čak potreba da naprave presjek i „oslobode se“. Oni koje tajne priče i odnosi mame već neko vrijeme – vaša iskušenja nastavljaju da traju i dalje.

Slobodni Ovnovi, emotivna prošlost je trenutno primarna, ali i mogućnost da preko prijatelja i društvenih mreža upoznate osobu koja vam može postati izuzetno značajna i bitna.

Hrana. Period aktivnosti, pokreta i trošenja energije pa će vam svakako trebati pravilna i zdrava ishrana da nadoknadi sve te potrošene kalorije. Definitivno treba izbjegavati grickalice, brzu i konzerviranu hranu. Manje ugljenih hidrata.

Zdravlje. Stariji – cirkulacija, koštano zglobni sistem. Mlađi – odlično.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info