Dnevni horoskop za 26.03.2022.

0

Ovan


Teško ćete se opuštati, misli će vam se vrtiti oko nedavnih poslovnih događaja. Analiziraćete šta vam je ko rekao i razmišljati u čemu ste pogriješili. Partner bi se mogao osjećati zapostavljeno. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim. Ukoliko vas muče zdravstvene tegobe, razmislite o sistematskom pregledu.

Bik


One informacije koje su vam potrebne i na koje ste čekali vjerovatno dobijate tokom današnjeg dana. Ovo će vam biti od velike pomoći i uticati na vaše dalje planove. Veliki dio popodneva ćete provesti ili sa emotivnim partnerom ili u društvu prijatelja. Takođe, danas su moguća nova zanimljiva poznanstva.

Blizanci


Niste očekivali da vam dio ovog dana “ukradu” poslovne obaveze, ali šta da se radi – završite ono što imate i svoje planove za slobodno vrijeme malo prolongirajte. Odlična komunikacija sa voljenom osobom, mada ćete neka važna pitanja ipak ostaviti za “neki drugi put”.

Rak


Na vrijeme ste primijetili neke sitne greškice i propuste koje ste napravili i sada ćete se potruditi da sve to ispravite i odradite kako treba. Doduše, nemojte se previše unositi u poslovni segment – potrebno vam je da malo vremena posvetite i sebi. Odlični momenti sa voljenom osobom ili simpatijom.

Lav


Iako ste možda željeli da ovaj dan u potpunosti posvetite sebi, svom odmoru i opuštanju sa nekim ljudima koje volite, ipak će ispasti da ćete morati dio vremena da odvojite i za obaveze. Ono što nije neophodno, odložite za narednu sedmicu. Velika očekivanja od emotivnog susreta.

Djevica


Iskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni, izađite van, družite se, budite opušteni. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. U ljubavi će vam biti važnije intelektualno prožimanje i ugodni razgovori, posebno ako ste tek ušli u vezu. Drugoj strani će takav vaš stav i te kako odgovarati.

Vaga


Nesigurni ste u partnerova osjećanja, a ni sami mu ne pružate dovoljno ljubavnih dokaza. Vrijeme je da poradite na emotivnoj uzajamnosti. Sanjarićete dobar dio dana i neće vam se ništa raditi, ali porodične obaveze vratiće vas u stvarnost. Ako ste zasićeni međuljudskim odnosima, pokušajte dan provesti sami, šetajući u prirodi.

Škorpija


Izuzetno dobra energija tokom ovog dana. Neke sumnje i nedoumice su nestale i sada mnogo jasnije vidite situacije pred sobom, bez obzira da li su one vezane za poslovni ili emotivni segment. Neplanirani susret sa jednom osobom uljepšaće vam prvi dio dana.

Strijelac


Neka blaga nervoza će se provlačiti u ranim jutarnjim satima, možda zbog toga što ste očekivali da će vam jedna osoba izaći u susret ili ispuniti svoje obećanje. Moguće je da će vam ovo poremetiti planove. U odnosu sa voljenom osobom potrebno je više kompromisa i prilagođavanja.

Jarac


Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Odličan dan da ostvarite ono što ste planirali, ali i da razradite neka važna poslovna pitanja. U neizvijesnosti ste kada je emotivni partner u pitanju – moguće je da ste malo sumnjičavi ili se previše opterećujete nekim situacijama.

Vodolija


Prijepodnevni sati bi bili odlični da tokom njih završite nešto što ste u prethodnim danima odlagali. Imate više nego dovoljno elana i energije. U emotivnom segmentu postoji velika potreba da ostvarite jači kontakt sa osobom koju simpatišete, ali se nepredviđene okolnosti miješaju u situaciju.

Ribe


Partner vam pruža podršku, ali nemojte škrtariti kad to isto zatreba i njemu. Ako ste nedavno prekinuli vezu, ovo je dan u kojem bi vaša inicijativa za novim početkom mogla uroditi plodom. Ponudite ruku pomirenja, izvedite partnera van ili mu pripremite omiljenu večeru…

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info