Dnevni horoskop za 25.03.2022.

0

Ovan


Ostavljate dobar utisak na one sa kojima danas dođete u kontakt. Vrlo ste angažovani i trudite se da se prilagodite svima. Može vam se činiti da neke stvari idu suviše sporo, ali ste spremni da sačekate. U emotivnim relacijama danas možete biti previše kritički raspoloženi prema voljenoj osobi.

Bik


Odlično raspoloženje. Osjećate se vrlo stabilno, sigurni ste u sebe i u svoj nastup u poslovnom segmentu. Očekujete mnogo od jednog razgovora i spremni ste da se prilagodite sagovorniku. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ne želite da obraćate pažnju na neke sitnice…

Blizanci


Nametnuli ste sebi jedan dosta jak tempo. Vidite da sve ono što radite daje rezultate, ali se već osjećate prilično iscrpljeno i izmoreno. Moguće je da će vam mnogo više odgovarati da popodne i veče provedete povučeno, kod kuće. Sa voljenom osobom predstoje neki mirni, nježni momenti.

Rak


Očekujte poboljšanje, raspetljavanje zategnutih odnosa sa kolegama, napredak pa i priznanje. Vaš doprinos će biti zapažen. Dok god ste u centru partnerove pažnje, u vašoj će vezi vladati sklad, ali čim on pronađe drugi interes, postaćete ljubomorni. Nemojte biti tako isključivog ponašanja.

Lav


U obavezama koje će vam nametati poslovne, roditeljske ili neke druge životne uloge, vidjećete prepreke na putu prema ciljevima koje ste sebi zacrtali. Ne dopustite da vas izbace iz takta nepredviđene okolnosti. Uspostavite kontrolu nad sobom pa ćete uspjeti ovladati situacijama. Nametnite se kao sagovornik koji ima šta reći.

Djevica


Previše žurite u nekim dogovorima. Ne potencirajte, pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Ako možete, važne razgovore odložite za sutrašnji dan. Voljena osoba očekuje da se više aktivirate po nekim pitanjima koja su važna za oboje. Nemate razloga da ovo odugovlačite.

Vaga


Imate nekih svojih nedoumica, ali ste sigurni da ste na pravom putu po pitanjima koja su vam bitna. Ipak, ne dopada vam se što se neke stvari suviše prolongiraju. Potrebno je da budete strpljivi još uvijek. Prepuštate organizaciju susreta i slobodnog vremena voljenoj osobi.

Škorpija


Neki novac vam je zaista potreban da biste pokrili tekuće obaveze, a dobijate informaciju da će isplata kojoj se nadate kasniti. Danas imate osjećaj da okolnosti nisu na vašoj strani i da vas po svim pitanjima koja su vam važna koče. Nesigurnost kada je emotivni segment u pitanju.

Strijelac


Promjenjivo raspoloženje. Trudite se da funkcionišete u skladu sa okolnostima, ali vas non stop neki unutrašnji poriv tjera da žurite i brzate. Izbrojte do deset prije nego što povučete neke ishitrene poteze. Nerazumijevanje u emotivnim odnosima. Želite stabilnost, ali ona nekako izmiče.

Jarac


Iako, u suštini, tokom ovog dana nemate neke neprijatne situacije, nikako ne uspijevate da sebe smirite i da se opustite. Imate osjećaj da će vam u posljednjem momentu nešto pokvariti planove. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan.

Vodolija


Iako vi ne volite mnogo da slušate tuđe savjete, danas biste mogli da ovaj običaj promijenite. Neki ljudi vam zaista mogu biti od pomoći ukoliko se nađete u zastoju ili u neizvijesnosti šta da uradite. Osjećate nervozu zbog potrebe da se pokrenete prema jednoj osobi. Čekajte pravi momenat.

Ribe


Želite da pokrenete dosta važan razgovor sa nekim od nadređenih. Nemojte propustiti priliku da izložite svoje ideje ili da zamolite za uslugu. Nedostaje vam bliskost sa voljenom osobom, ali trenutno se ne pružaju prave mogućnosti da je i ostvarite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info