Dnevni horoskop za 24.03.2022.

0

Ovan


Nervoza i napetost u prvom dijelu dana i postoji opasnost od nekih izbrzanih djelovanja, ali i zaključaka. Možete biti nefokusirani, sa dosta lošom koncentracijom. Popodne i veče vam donose smirivanje unutrašnje tenzije i lijepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

Bik


Ponuda koju budete dobili u isto vrijeme vam donosi pozitivan nemir, ali čini i da se osjećate usplahireno i nesigurno. Ipak, svakako bi vrijedilo razmisliti o njoj, mada ako je ikako moguće, uzmite makar par sati da o njoj odlučite. Naglašeni flert, čak postoje mogućnosti i za tajni susret, avanturu.

Blizanci


Dosta razmišljate o jednoj situaciji i pokušavate da odredite kako da postupite. Neko će od vas tražiti da se konačno odlučite po određenom pitanju. Mogućnosti da na brzinu sklopite poslovni dogovor. Odličan kontakt sa emotivnim partnerom, vrlo inspirativna komunikacija.

Rak


Vi ste danas u odličnom raspoloženju, ali vam jako smetaju neke provokacije i nepravilnosti kod drugih pa je lako moguće da će se dogoditi sitnije trzavice sa kolegama. Iskoristite konstruktivno dobru energiju koju imate, ne rasipajte je na rasprave i svađe. S malo dobre volje, odličan odnos sa voljenom osobom.

Lav


Odlične vijesti tokom današnjeg dana dolaze do vas. Moguće je da ćete konačno dobiti potvrdu nekih situacija, dešavanja koja već dugo čekate. Dobro raspoloženje sada je lako prenijeti i u emotivne relacije. Pojedinim Lavovima danas se mogu otvoriti vrlo zanimljivi kontakti sa suprotnim polom.

Djevica


Dan kada možete mnogo toga završiti i postići u poslovnom segmentu, ali je njegova energija pomalo prenaporna za vas. Imaćete povremene “bljeskove” nervoze pa bi bilo dobro da kontrolišete impulsivnost. Prijaće vam druženje sa prijateljima u popodnevnim i večernjim satima.

Vaga


Neke dosta povoljne vijesti dolaze do vas, ali ste vi previše okupirani razmišljanjima i zabrinutošću da biste mogli da se ljudski obradujete… Trudite se da se uklopite sa nekim ljudima, ali vam to danas teško polazi za rukom. Velika emotivna zainteresovanost i razmišljanje o osobi koja vam se dopada.

Škorpija


Buran dan u poslovnom segmentu. Stoji nerviranje i stres, ali i vaša velika riješenost da privedete kraju ono što ste započeli. Fokusirajte se na one zadatke koji su vam prioritetni. Nedefinisanost u emotivnom segmentu – velika želja i potreba za nekim, ali je diskutabilno ostvarenje.

Strijelac


Dosta veliki problemi se danas postavljaju pred vas, ali ćete i pored zabrinutosti i nesigurnosti težiti tome da prevaziđete okolnosti koje trenutno nisu na vašoj strani. Neočekivani događaji sa emotivnim partnerom – pokušajte da se ne nervirate i da ne reagujete burno prema voljenoj osobi.

Jarac


Velika prilika da napravite izuzetno povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Postojaće nesigurnost do posljednjeg momenta, ali okolnosti su na vašoj strani – ne odustajte! Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe – neki opuštajući i divni momenti tokom večeri.

Vodolija


Definitivno će vam biti potrebna pomoć od strane kolega da biste završili neke poslovne situacije. Ne ustručavajte se, zamolite i pitajte. Voljenu osobu možete iznenaditi nekim svojim razmišljanjima ili prijedlozima. Moguće je novo poznanstvo ili zanimljiv susret koji će vam uzburkati misli.

Ribe


Nervira vas, jer vam se čini da na neke situacije u poslovnom segmentu ne možete uticati. Džaba je što ćete “siktati” na sve sa kojima dođete u kontakt – pokušajte na malo drugačiji način… Nestrpljivost je prisutna i u emotivnom segmentu, možete se nervirati, jer ne dobijate ono što želite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info