Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovna tematika je jako zastupljena u vašem životu već neko duže vrijeme. I dobro, tu situacije uglavnom funkcionišu kako treba ako izuzmemo to što ste često u kontaktu sa osobama koje ne znaju šta hoće i oduzimaju vam vrijeme, što umijete da zaboravite nešto što treba obaviti, što umijete da zakasnite ili da se ne razumijete sa saradnicima, kolegama.

Ali, sve ukupno – vi gurate naprijed i to prilično dobro. Gledajte da nešto ne zabrljate sa papirima ili u dogovorima tokom ove sedmice.

Ljubav. Partnerska i vaša planeta su u znaku čija vam energija prija, ali istovremeno pod budnim okom i „jurisdikcijom“ od strane Saturna. Dakle, vrijeme vam je da uživate i osjećate se dobro, ali sve vrijeme svjesni toga koje su vaše obaveze i prema odnosu i prema voljenoj osobi i prema sebi.

Ukoliko kao par pokažete zrelost i odgovornost, nikakvih problema nećete imati – samo dublju povezanost. Ukoliko te zrelosti ne bude, od ove sedmice će početi da se pojavljuju pritisak, distanciranost, rasprave, nezadovoljstvo.

Slobodni, ljubavi nove, ljubavi stare. Lekcije o ljubavi učite svakako.

Hrana. Klackate kada je ishrana u pitanju i kao da ne uspijevate da pronađete  pravi put. U stvari, možda ste ga i pronašli, ali nemate dovoljno energije i volje da ga se u potpunosti držite. Samo polako, ništa se ne rješava preko noći.

Zdravlje. Problemi sa koštano zglobnim sistemom kod starijih. Hormonske oscilacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info