Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Aktivna i užurbana sedmica je pred vama. Bavićete se dogovorima, papirologijom, dozvolama (ne baš uvijek uspješno, jer će prepreka biti). Baš kada su dogovori ili odluke u pitanju, nemojte ih donositi naprečac, impulsivno, pogotovo ako niste u potpunosti sigurni da su informacije koje imate tačne.

Ovo je malo „mutan“ period za dogovore pa se ne zalijećite. Ukoliko imate privatni posao, postoji mogućnost da imate knjigovodstvenih ili legalnih poteškoća – provjerite papirologiju. Novac – opet jači troškovi.

Ljubav. Neke situacije će vas opterećivati – da li se vezuju za porodicu, za posao, za nešto iz prošlosti što još uvijek niste uspjeli da svarite i prevaziđete – nije ni važno šta je, bitno je da će ispod površine nešto neugodno da vas iritira i da vam smeta.

Međutim, to ne znači da će odnos sa voljenom osobom trpiti, bar ne mnogo – možda u par trenutaka kada će vam prijati da se povučete. Ipak, brzo ćete se vratiti u „svoju“ energiju. Bilo bi dobro da imate što više zajedničkih, zabavnih aktivnosti sa partnerom.

Slobodni, prija vam društvo prijatelja, prija vam malo flertovanja i opuštene komunikacije sa suprotnim polom.

Hrana. Ulazite u ovu sedmicu sa jakom i pokretačkom energijom i nećete imati mnogo vremena da se bakćete pripremom obroka. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji šansa da funkcionišete uglavnom na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Zdravlje. Grlo i disajni putevi kod mlađih. Stariji – oscilacije pritiska.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info