Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U ovu sedmicu ulazite kroz nervozu. Nešto ili neko će vas iziritirati i učiniti da bukvalno od prvog radnog dana morate da se borite. U ovoj su sedmici mogući presjeci, pogotovo ako vi budete u jednom od impulsivnih, tvrdoglavih i dramatičnih izdanja.

U polje poslovne svakodnevnice upravo je ušlo Sunce i svakako možete očekivati da u narednom periodu broj obaveza i vašeg angažovanja dodatno poraste. Pred vama jesu zahtjevni dani, ali će vam oni donijeti to da se osjećate aktivno i ispunjeno.

Ljubav. Saturn, partnerska planeta Venera i vaša Mars, zajednički putuju kroz znak Vodolije čija je energija vama strana, nerazumljiva i previše komplikovana. Pa će tako i odnos sa voljenom osobom ići čas gore, čas dole, čas povezani u ljubavi i strasti, čas povezani u netrpeljivosti i tvrdoglavosti.

Osjećanja će vam biti jaka, ali kao da nećete baš uvijek moći da ih prepoznate i pustite njima da vas vode. Impulsi će povremeno biti previše snažni. Rat i mir – to je to, ukratko.

Slobodne Škorpije, emocije duboke, snovi izraženi. A u realnosti – bljesak flerta, bljesak strasti, bljesak nečeg novog i tri bljeska starog.

Hrana. Prvo ćete “klecnuti” kada je ishrana u pitanju, a onda ćete se zatvrdoglaviti i riješiti da se opet vratite na pravi put. Da, i ova sedmica je promjenjiva za vas i tek u danima oko vikenda moći ćete da kažete da ste zadovoljni kako napredujete.

Zdravlje. Nervni i respiratorni sistem su osjetljivi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info