Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sunce je ušlo u vaše polje finansija, ali i polje koje govori o praktičnim ostvarenjima i realizaciji svega onoga što ste dali kroz posao do sada. Važne informacije mogu doći do vas, mogu se pokrenuti bitni pregovori o vašim poslovnim pozicijama.

Velike su šanse da će mnogo toga što vam se obeća i kaže biti i realizovano u narednom periodu. Međutim, s druge strane, svakodnevnica će vam donositi dosta stresa, obaveza i žurbe. Ne ulazite u rasprave i ne nervirajte se, sređujte sve polako, svojim tempom.

Ljubav. Imate inspiraciju, kreativnost, osjećanja, maštu. Imate ogromnu količinu emocija – i onu koju vi dajete partneru, ali i onu koja vam se uzvraća. Pričajte, ćutite, volite se. Nemojte dozvoliti vašoj uzburkanoj podsvijesti da vam diktira i nameće strahove i nesigurnosti, da vas zbunjuje i donosi vam nervozu.

Biće dešavanja koja će pokušavati da vas uznemire i izbace vas iz takta – nemojte im to dozvoliti. A pogotovo nemojte nervozu prebacivati u odnos sa voljenom osobom.

Slobodne Ribe, privlačite pažnju. Ovo je period kada ste istovremeno željni ljubavi, ali i prenježni i preosjetljivi. Zato nemojte žuriti.

Hrana. Sunce, koje je ušlo u znak Ovna i vaše polje načina ishrane, govori da ćete osjetiti potrebu da napravite promjenu kod sebe. Međutim, proces promjena je uglavnom komplikovan i spor pa će takva situacija biti i kod vas. U prevodu – teško se rješavate starih navika.

Zdravlje. Osjetljivost respiratornog sistema. Alergije, virusi, bakterije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info