Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Moguća je zabrinutost zbog informacija koje, iako neprovjerene, izazivaju nemir u vama. Takođe, moguće su određene provjere, inspekcije ili kontrole. Komunikacija u ovoj sedmici neće biti najbolja pa su mogući nesporazumi i greške.

Ukoliko je potrebno da potpišete neki ugovor ili donesete bitnu odluku, ne žurite: tri puta mjerite, jednom sijecite. Ovo je period obojen žurbom, impulsivnošću i nervozom. Sedmica koja će vam donijeti stabilne, možda čak veće prilive, ali i pojačane troškove.

Ljubav. Naglašeno polje podsvijesti, tajni, govori da su Ovnovi nečim opterećeni i u razmišljanjima. Ne mora ovo automatski da se vezuje za odnos sa partnerom već može biti i neki tip zabrinutosti koja se vezuje za posao, materijalnu situaciju, obaveze.

Može vam povremeno kvariti odnos sa voljenom osobom ukoliko dozvolite da utiče na vas u smislu nervoze, napetosti, impulsivnosti. Partner u ovoj sedmici može iskazati određeno nezadovoljstvo vašim riječima, postupcima ili prećutkivanjima.

Slobodni Ovnovi, koliko god stremili ka novim osobama u svom životu, postoji nešto iz prošlosti što vas podsjeća na sebe.

Hrana. Ušli ste u mjesec dana prolaska Sunca kroz svoj znak. Mjesec dana pojačane energije, ali i brzog trošenja i, samim tim, pojačane potrebe za kvalitetnom ishranom. Želudac će vam tokom ove sedmice biti osjetljiv – ne pretrpavajte ga.

Zdravlje. Sa ulaskom Sunca u vaš znak, počinjete da se fizički oporavljate. Stres će, nažalost, ostati i dalje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info