Lav: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Po pitanju posla niste zadovoljni i već dugo se borite sa pritiskom i stresom koji dolazi kroz poslovne okolnosti i svakodnevnicu, kao i kroz saradničke i odnose sa šefovima. Prelazak Sunca, koje vlada vašim znakom, u Ovna počeće da pojačava vašu potrebu da stvari mijenjate iz korijena i to odmah.

E, za to „odmah“ nismo sigurni da će baš funkcionisati, još je pred vama podugačak put do korjenitih preokreta. Po pitanju finansija budite dosta oprezni – ovo je sada slaba tačka, sem troškova može biti i gubitka novca.

Ljubav. Sve u vezi vaših partnerstava i odnosa sa voljenom osobom će ostati manje više isto – prisutni su distanciranost, zahlađenje, nerazumijevanje. Mali broj parova pliva nekako u ovoj energiji i to tako što se prave da problem ne postoji, mnogo je više onih koji se osjećaju neshvaćeno, udaljeno i bez pravih dodirnih tačaka.

Međutim, kao što rekosmo – sve će ostati isto, ali ćete početi da se mijenjate vi. E sad, neki od vas će se mijenjati u smislu prihvatanja situacije, drugi u smislu želje za oslobođenjem od pritiska. Na koju ćete vi stranu, vidjećemo.

Slobodni – prošlost. Noviteti eventualno i samo za avanturu.

Hrana. Neravnoteža po pitanju ishrane je prisutna i dalje. Unosite više namirnica nego što vam je to istinski potrebno, a posebno ste skloni svim vrstama slatkiša. Međutim, ono što je dobro jeste da ste fizički aktivniji nego ranije, pa se dosta ovoga i potroši na dnevnoj bazi.

Zdravlje. Od ulaska u ovu sedmicu vaša energija će biti intenzivnija. Međutim, još uvijek osjetljivost na viruse i bakterije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info