Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ozbiljne su odgovornosti na vama. Umjesto da se pritisak i okupiranost obavezama smanjuje ili makar stabilizuje – pojačava se. Imate utisak da ste u začaranom krugu iz koga nikako da izađete. Posebno prva polovina sedmice može biti naporna i zahtjevna po vas.

Na sve ovo, u ovoj sedmici treba obratiti posebnu pažnju na kontakte i dogovore – postoji tendencija da oko vas bude dosta onih koji pričaju prazne ili neistinite priče, obećavaju, a ne ispunjavaju, koji vas na neki način „zavlače“.

Ljubav. Dani nerazumijevanja su pred vama. Osjećanja mogu biti jaka, ali to ne znači da će odnos sa partnerom funkcionisati. Štaviše, vrlo često u ovoj sedmici možete biti zamišljeni, povučeni u sebe i ćutljivi zato što ne shvatate šta se dogodilo sa vašim odnosom i zbog čega je sada situacija takva.

Međutim, kao što smo rekli prilikom ulaska Jupitera u vaše partnersko polje – ono što valja, proći će i pojačaće se, ono što ne valja doći će u fazu odvajanja. Kao par, trenutno ste u jednoj od prelomnih faza koja će trajati sve do maja mjeseca.

Slobodni, prošlost, avanture, tajni odnosi. Ima dešavanja, a koliko vam prijaju – to vi znate.

Hrana. Ne smijete ići iz krajnosti u krajnost kada je ishrana u pitanju. Pretjerujete u ovoj sedmici – upadate u faze kada se prejedate, da biste nakon toga ušli u dane kada sebi uskraćujete i ono što vam je zaista potrebno. Kao da ne možete i ne uspijevate da pronađete pravi balans.

Zdravlje. Osjetljivost, hronični umor. Energetski ste u padu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info