Bik: Sedmični horoskop za period od 21.03.2022. do 27.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sve ono što se vezuje za posao prilično je naglašeno, a najprije kroz tenziju, nagle promjene i pritisak na vas. Obrti su mogući – i to da date ili dobijete otkaz, da u kratkom roku odlučite da promijenite firmu ili da pokrenete nešto u sopstvenoj režiji, da se „pokačite“ sa kolegama ili nadređenima i tako dalje…

S druge strane, apsolutno je moguće da se odjednom otvore i dobre poslovne šanse ili ponude. Dakle, pred vama je jedna nepredvidiva sedmica, puna dešavanja i preokreta. Po pitanju finansija – uglavnom dobro.

Ljubav. I partner i vi ste prilično na ivici živcaca, a kada je takva situacija lako se upadne u nervozu, u nesuglasice. Ono što bi trebalo izbjegavati, kada su parterstva u pitanju, jesu impulsivne reakcije i odluke, jer vrlo brzo oboje možete zažaliti zbog njih.

Ovu povišenu energiju koja trenutno postoji trošite kroz zajedničke aktivnosti, izlaske, kroz promjene koje prijaju i drugoj strani i vama. Na oprezu posebno treba da budu oni parovi kod kojih već duže vrijeme postoje problemi i „ključanje“ ispod površine.

Slobodni Bikovi, avantura da, ali nešto više od toga – prilično teško. Započeti odnosi biće nestabilni.

Hrana. U zavisnosti od vašeg karaktera i životnih navika, u ovoj sedmici možete otići ili u veliku borbu sa kilogramima i okretanje principima zdrave ishrane ili još više navaliti na hranu i pojačati apetit na maksimum. Trenutno ne postoji zlatna sredina, idete iz krajnosti u krajnost.

Zdravlje. Hormonski disbalansi, umor, respiratorni sistem je osjetljiv.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info