Dnevni horoskop za 19.03.2022.

0

Ovan


Ako imate nekih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one jako teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenima. Jednostavno, nemate ni energije ni fokusiranosti za veće napore. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom…

Bik


Dan kada biste se najranije okrenuli nekoj lakoj zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom… Međutim, i te kako je moguće da morate riješiti neke zaostale obaveze iz poslovnog segmenta. Ispašće da će vam to oduzeti mnogo više vremena nego što ste planirali.

Blizanci


Danas možete zapasti u neko statično raspoloženje. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi ili gledali negdje u daljinu, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebnom. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije.

Rak


Ako ste neke bitne poslovne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se jako pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Jako vam teško pada da budete fokusirani i skoncentrisani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.

Lav


Danas ćete morati da se na sto strana rastrčite da biste završili sa nekim situacijama. Riješili ste da odradite sve odjednom, a kako ćete to uspjeti, samo vi znate. Ako možete, napravite spisak prioriteta i pokušajte da ga pratite. Druženje s prijateljima tokom večeri.

Djevica


Danas bi bilo dobro da razmislite o svakoj svojoj reakciji ili potezu. Nije sigurno da imate u potpunosti jasnu sliku nekih dešavanja pa je najbolje ne povlačiti ništa konkretno ni donositi značajne odluke. Zato je dan odličan za komunikaciju i susret sa voljenom osobom. Ipak, bez ozbiljnih razgovora.

Vaga


Možete se danas rasplinuti u moru planova i na kraju ne odraditi ništa. Koliko god željeli da neke stvari završite, stalno vam je pažnja odvučena u drugom pravcu. Prihvatite da je možda najbolje da se dobro odmorite. Izražena komunikacija sa osobom koja vas jako privlači i intrigira.

Škorpija


Koliko god htjeli i željeli, ono što ste sami sebi zacrtali od obaveza i u poslovnom i u ličnom segmentu, teško da ćete moći da ispunite. Jedino polje gdje ćete funkcionisati je emotivno, jer vam u odnosu sa voljenom osobom stoje naglašeno romantični i intenzivni momenti.

Strijelac


Okolnosti vam danas djelimično idu naruku pa ćete vjerovatno uspjeti da završite jedan dio onoga što ste planirali. Ipak, vrlo brzo ćete osjetiti umor i rasplinutost i okrenuti se ličnim prioritetima, koji su u ovom trenutku potreba za odmorom i kontakt sa voljenom osobom.

Jarac


Neki neočekivani, sitniji prilivi vas mogu obradovati tokom današnjeg dana. Aktivni ste u poslovnom segmentu, ali ćete bolje funkcionisati ukoliko niste ograničeni rokovima. Nemojte zanemariti voljenu osobu zarad izlaska ili kontakta sa prijateljima – danas joj je neophodno vaše prisustvo.

Vodolija


Morate se angažovati oko nekih stvari koje niste završili u poslovnom segmentu, a to vam neizrecivo teško pada i čini vas nervoznima. Evidentno je da nećete biti zadovoljni svojim učinkom. Planove sa voljenom osobom ćete morati ili da pomjerite ili da skratite vrijeme koje joj možete posvetiti.

Ribe


Nadali ste se jednom mirnom i opuštajućem danu, ali ispašće da od tog posla nema ništa… Pritisnuće vas neke obaveze bukvalno od samog početka dana. Sve ono što ste planirali moraćete ili da prolongirate za kasnije ili odložite za neki drugi dan. Potreba za voljenom osobom je jaka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info