Rak: Sedmični horoskop za period od 14.03.2022. do 20.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Slično kao i u emotivnom segmentu – ideje i planovi su vam dobri, ali ostvarenje baš i neće ići onako kako ste vi to zamislili. Neke od vas će kočiti finansijski segment, neke to što nećete imati zaista pravu podršku već samo obećavanja i prolongiranja.

Oni koji rade sa strancima, u državnim i javnim ustanovama ili se bave kreativnošću, eventualno duhovnošću, kod vas će postojati jači polet, ali nije sigurno ni da ćete vi biti u potpunosti zadovoljni. Finansije – umijete da zaradite, ali novac odlazi.

Ljubav. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, suština je ista – nešto želite, nešto biste voljeli, o nečemu maštate. Vaši planovi (ili bismo to prije mogli nazvati snovima) su divni i predivni, ali nekako sve ostaje samo na njima. U realnosti – ništa posebno.

Ukoliko ste u vezi ili braku, vaš odnos će imati velike oscilacije tokom ovog perioda. Možda ćete pokušati da otpočnete neke teme koje su vam od važnosti sa partnerom, ali druga strana vas ili neće čuti ili neće razumjeti.

Ukoliko ste slobodni, lijepo vam je da sanjarite o nekome. Žudite da se situacija pokrene, željećete čak i da povučete prvi potez. Da li ćete to učiniti – e, to je već na vama.

Hrana. Postoji realna mogućnost da u ovoj sedmici utjehu tražite u hrani. Vaše raspoloženje će biti sa velikim oscilacijama, a poznato vam je kakvi ste tada… Sve vi znate šta bi trebalo, a šta ne, ali trenutno nemate volju da na to obraćate pažnju…

Zdravlje. Budite što više na svježem vazduhu, u pokretu. Prijaće vam šetnja, a i potrebno vam je opuštanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info