Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.03.2022. do 20.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Segment komunikacije i dogovora može vam povremeno zadavati glavobolje kada je posao u pitanju. Sastanci će se zaboravljati, otkazivati u posljednjem trenutku i nećete baš uvijek moći da se oslonite na tuđe riječi, informacije i obećanja.

Ukoliko u ovom periodu potpisujete neki ugovor ili započinjete nov posao, projekat, dogovor, vrlo dobro obratite pažnju na svaku sitnicu. Može vam promaći nešto što je veoma bitno. Sedmica u kojoj i vi možete praviti sitnije greške.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom u ovoj sedmici neće biti savršena. Neka razmimoilaženja i nervoza mogu krenuti od samog početka sedmice i ukoliko ovo ne budete riješili odmah, mogu se čak uvećavati u narednim danima.

Ne morate dokazivati jedno drugom i međusobno se ubjeđivati – pokušajte oboje da se više razumijete i da popustite, da se nađete na pola puta do rješenja. Otvorite se više, imajte više povjerenja jedno u drugo.

Slobodni Jarčevi, ukoliko je emotivna prošlost ostala nezatvorena, u ovoj sedmici će postati posebno aktuelna. Moguć je kontakt, bez obzira da li ste ga planirali ili ne.

Hrana. U ovom segmentu ste vi dosta stabilni, ali vidi se da su neki od vas krenuli sa promjenama u ishrani i to će se na duži rok pokazati kao odličan potez. Smanjite suvu hranu – peciva, sendviče, grickalice – više vam trenutno odgovaraju variva, salate.

Zdravlje. Mijenjajte nešto u načinu ishrane, pogotovo ako ste stariji pripadnik znaka. Krećite se više.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info