Dnevni horoskop za 13.03.2022.

0

Ovan


Današnji dan donosi vam stabilnost i izvjesnu dozu smirenosti u emotivnim odnosima, ali povremeno ne možete da se oduprete osjećanju da vi i partner zanemarujete neka važna pitanja. Ne uzimajte zaozbiljno ova raspoloženja, izađite zajedno, prošetajte, biće sve bolje u večernjim satima.

Bik


Danas imate više nego dobre osnove da ostvarite susret sa osobom koja vam je interesantna, ali samo vodite računa da napravite pravi dogovor. Naime, postoji mogućnost konfuzije u komunikaciji, kao i usklađivanja što se slobodnog vremena tiče. Budite prilagodljivi.

Blizanci


Zaista bi bio red da danas napravite dogovor o susretu sa tim nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da neke stvari nosite u sebi, izjasnite se pa kud puklo da puklo. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

Rak


Današnji dan donosi vam velike mogućnosti da sredite neke neprijatne situacije sa partnerom iz prethodnih dana. Provedite vrijeme zajedno, lako će biti usaglasiti se. Ukoliko ste sami, lako možete ostvariti kontakt sa osobom koja vam je interesantna.

Lav


Pažnju emotivnog partnera ćete najbolje privući ako budete spremni da napravite kompromis i da konačno stavite tačku na neke vaše čarke i distancu iz prethodnih dana. Ukoliko ste pak sami, vrijeme je za inicijativu prema osobi koja vam se dopada. Nemate razloga da strahujete, neodoljivi ste.

Djevica


Današnje raspoloženje vrlo varira. Čas ste pospani, čas nešto rasijani, čas vam se ne radi ama baš ništa. Biće vam teško da ustanete, a kamoli da napravite neki konkretniji dogovor za izlazak. Čak iako se tako nešto dogodi, biće vrlo kratkotrajno. U suštini, jako vam je potreban odmor i opuštanje.

Vaga


Današnji dan donosi vam smirenost i stabilnost i lako zaboravljate na neke neugodne situacije koje su se u prethodnim danima dogodile. Izuzetno vam prija komunikacija sa jednom osobom i trudićete se da je u potpunosti očarate i to vrlo uspješno.

Škorpija


Vama je danas potreban mir i odmor i posvetićete se samo i isključivo sebi, makar do kasnih popodnevnih sati. Tek nakon tog vremena bićete spremni da se eventualno vidite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Moguće je da će partner imati neke zanimljive ideje, saslušajte ih.

Strijelac


Prepuštate voljenoj osobi inicijativu oko planova vezanih za današnji dan. Trudićete se da partneru ispunite i neke male i neke malo veće želje i da nadoknadite ono što ste možda u prethodnim danima propustili. Moguće je da će partner imati zanimljive ideje o izlasku pa ćete zaista uživati zajedno.

Jarac


Mjesec je danas u vašem polju ličnosti i donosi vam pozitivnu energiju. Najbolje ćete provesti ovaj dan ako se uključite u aktivnosti sa prijateljima ili sa simpatijom dogovorite sastanak. Bićete otvoreni, duhoviti i lako ćete privući pažnju osobe koja vam se dopada.

Vodolija


Ako ste ikako u mogućnosti, ovaj dan provedite što dalje od kuće, izađite negdje gdje ćete biti okruženi ljudima. Potrebno vam je da se opustite i relaksirate, neće vam prijati samoća, jer ćete se samo smoriti i prespavati dan.

Ribe


Pokušavate da sagledate trenutnu emotivnu situaciju na neki lakši i ljepši način. Pravite planove kako biste mogli poboljšati odnos sa voljenom osobom. Ipak, negdje duboko u vama, stoji nezadovoljstvo cijelom situacijom. Ne budite malodušni, posvetite se svojim prijateljima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info