Dnevni horoskop za 11.03.2022.

0

Ovan


Jedan izuzetno podsticajan dan je pred vama. Kao da ste u struju uključeni – sve stižete i ništa vam nije teško. Nemojte samo da budete previše nervozni što drugi ne uspijevaju da uhvate vaš tempo. U emotivnim relacijama stoje neke lijepe priče i lako flertovanje. Čisto da bude zanimljivo.

Bik


Čemu god da se danas posvetite u poslovnom segmentu, više je nego sigurno da ćete to i ostvariti. Potpuno realno gledate na situacije i tačno vidite na koji način se treba postaviti u njima. Odličan trenutak da sa voljenom osobom razgovarate o nečemu oko čega već duže vrijeme razmišljate.

Blizanci


Sve vam danas ide naruku, zato je neophodno da od samog početka radnog vremena krenete u akciju. Čak i neke situacije koje su izgledale kao neostvarive, danas mogu biti pokrenute. Bitna je samo vaša inicijativa. Danas ste prije za prijateljske kontakte nego za emotivnog partnera.

Rak


Imate argumente, imate sve što je potrebno da ostvarite uspješnu saradnju sa drugima, zato je bitno da budete jako aktivni u poslovnom segmentu. Nemojte dozvoliti da neke šanse prolaze pored vas. U emotivnom dijelu imate veliko razumijevanje od strane voljene osobe. Uzvratite na isti način.

Lav


Poslovni dogovori su vam danas fenomenalno postavljeni, bacite se u akciu. Pojedinim Lavovima stiže informacija o poslovnom putovanju ili ugovaranju važnog sastanka sa saradnikom. Sa nekim ko vam se dopada danas možete komunicirati mnogo otvorenije i ljepše. Naglašeno flertovanje.

Djevica


Vi danas sve do nekih popodnevnih sati imate odličan period, kada bi trebalo da obavite sve one neprijatne obaveze koje odlažete. Neke promjene vam jako prijaju. Dan je više za flertovanje i neobavezne kontakte, a ako imate partnera, teško je da ćete se usaglasiti u komunikaciji.

Vaga


Veći dio dana ćete provesti prilično zabrinuti, iako za tako nešto zaista nema pravog razloga. Muči vas sumnja da li ste neke obaveze odradili kako treba ili ćete se brinuti da neka vaša greškica ne ugleda svjetlost dana. U emotivnom segmentu stoji blaga napetost sa voljenom osobom.

Škorpija


Ovo je još jedan od onih dana – posla imate preko glave, obaveze se samo nagomilavaju, a vi jurite kao muva bez glave, pokušavajući da stignete sve na vrijeme. Vjerovatno ćete i uspjeti u tome, ali ćete na kraju dana biti potpuno bez energije. Teško da danas može doći do susreta sa emotivnim partnerom.

Strijelac


Odličan momenat u poslovnom segmentu. Napravili ste jedan dogovor od kojeg očekujete mnogo. Neka vrijeme pokaže da li su ova vaša očekivanja i bila opravdana. U velikim ste razmišljanjima – neko vas je emotivno “dodirnuo” i tu osobu sada ne možete da izbacite iz glave.

Jarac


Danas malo brže morate reagovati na neke ponude koje budu dolazile do vas. A sigurno je da će ih biti. Mogućnost dogovora ili pokretanja bitnih saradnji. Dan kada ste praktični i ažurni. Sve funkcioniše kako treba. Čak i ono vezano za emocije. Slobodnima stoji ugovoreni sastanak u večernjim satima.

Vodolija


Jedan dio onih stvari koje vas muče uspjećete da riješite već u prijepodnevnim satima. Nemate većih razloga za zabrinutost i zamišljenost. U emotivnom segmentu stoje vam intenzivna razmišljanja o jednoj osobi. Nadate se ponovnom susretu u nekom skorijem roku.

Ribe


Danas vam stoji promjenjivo i nestabilno raspoloženje i to sve više kako se dan bude bližio kraju. Pogotovo za veče – potražite društvo prijatelja ili nekoga ko vas suštinski razumije. Lakše ćete proći kroz ovo. Ili se okrenite voljenoj osobi. Ili se pak posvetite nekim sitnim aktivnostima po kući.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info