Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.03.2022. do 13.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Došlo je vrijeme da rješavate neke situacije koje su poodavno pokrenute, a nikako da ih privedete kraju. Sklopom vašeg truda i srećnih okolnosti, sada se može doći do cilja i do rezultata. Takođe, dobijate obećanja i informacije koje mogu govoriti o pozitivnoj promjeni što se vašeg statusa tiče.

Generalno gledano, ovo je za vas pozitivan period u kojem će se dosta toga promijeniti nabolje. Možda finansijama još uvijek niste naročito zadovoljni, ali vremenom će i to doći na svoje mjesto.

Ljubav. Sunce, Jupiter, a od polovine sedmice i Merkur, partnerska planeta, nalaze se u vašem znaku. I ovo je više nego dobro – taman pravi trenutak da se volite, pravite zajedničke planove, da u vašem odnosu bude više ljubavi i nježnosti.

Da ne bude da je sve savršeno, Mars i Venera će ušetati u vaše polje podsvijesti i tajni, gdje već tranzitira Saturn. Trebalo bi da izbjegavate tajna petljanja i avanture, a isto tako pokušajte da se ne opterećujete pitanjima, nesigurnostima, brigama.

Slobodne Ribe, vrlo ste emotivni i lako se možete zaljubiti, zanijeti. Pustite da sve priče idu spontano, nekim svojim tokom.

Hrana. Pojačan apetit je nešto što vas može sačekati u ovom periodu. Vi znate šta je vaša slaba tačka – promjenjivo i nestabilno raspoloženje zbog kojeg i možete navaliti da se „tješite” hranom… Pokušajte da izbjegavate slatkiše, konzerviranu i brzu hranu.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem. Nešto viši nivo stresa. Opuštajte se, relaksirajte, šetajte.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info