Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.03.2022. do 13.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pored Saturna i Merkura, u polje koje vlada finansijama ušli su i Mars i Venera ukazujući da je pred Jarčevima period intenzivnih aktivnosti u ovom segmentu. Postoje velike šanse za poboljšanje i za popravljanje situacije u novčanom dijelu.

Takođe, od ove sedmice segment kontakata, komunikacije i dogovora se aktivira dodatno – mogući su pregovori o novom poslu, pokušaji da napravite neki poslovni dogovor. Ne žurite, koliko god vam nešto izgledalo primamljivo i obećavajuće. Ostanite racionalni i praktični.

Ljubav. Šta ste promijenili kod sebe ili u odnosu prema partneru – promijenili ste. Nadamo se da ste iskoristili podugačak prethodni period da svoje emotivne relacije učvrstite i stabilizujete. Sada žanjete ono što ste posijali.

Pred partnerom i vama sada stoje neke važne odluke i njima ćete se baviti sve do maja mjeseca. Ovo je vrijeme kada se vaš odnos može produbiti, kada možete krenuti put zajedničkih planova. Međutim, isto tako, ovo je i vrijeme u kojem ne smijete kriti stvari jedno od drugog, morate raditi na povjerenju.

Slobodni, udvarača će biti, ali bar za sada ne zanosite se previše i prebrzo. Budite mudri.

Hrana. Nešto bolje funkcionišete u ovom segmentu. Ipak, to što vam se apetit popravio ne znači da morate da navalite na brzu, konzerviranu hranu ili na slatkiše. Bareno ili grilovano povrće i meso, mnogo svježih salata, kiselo mlijeko, jogurt ili mladi sirevi – to je za vas…

Zdravlje. Pojačan umor. Potrebne su promjene u ishrani i više kretanja. Stariji – pritisak, vene.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info