Dnevni horoskop za 06.03.2022.

0

Ovan


Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno i evidentno u prijepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite malo loptu i sačekajte drugi dio dana – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

Bik


Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora nego inače. Kao da vas je prethodna sedmica i dešavanja u njoj u potpunosti iscijedila i veći dio prijepodneva ćete provesti ili u nekom lješkarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje i vitalnost.

Blizanci


Tokom današnjeg dana dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete željeti da sa više osoba, koje ste nekako neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt i vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske i napravite plan za dalje.

Rak


Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su generalno mjesto gdje se vi opuštate i punite pozitivnom energijom. Ako uspijete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite van kuće, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.

Lav


Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak i za neki izlet ili druženje sa prijateljima. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati i osjećaćete se življe i raspoloženije.

Djevica


Tokom ovog dana niste raspoloženi za neke susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati kod kuće, sa ukućanima. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom dijelu dana, tamo negdje u poslijepodnevnim satima dobićete jedan zanimljiv poziv koji će vas natjerati da se nabrzinu spremite i izađete.

Vaga


Tokom ovog dana najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vrijeme niste vidjeli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu i sada želite da to nadoknadite. Možda su vaši planovi ipak preuveličani, jer je malo vjerovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

Škorpija


Tokom ovog dana najviše će vam prijati odmaranje, što će najviše biti izraženo u prijepodnevnim satima. Ulaskom u popodnevne sate, vaša će se energija promijeniti i osjetićete podsticaj da izađete i provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo i zapostavili.

Strijelac


Tokom današnjeg dana najviše ste okrenuti odmoru, svojim ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom. Prijaće vam da provedete vrijeme i sa mlađim članovima porodice, jer se u njihovom društvu osjećate opušteno i rasterećeno. Mogući su i lijepi dogovori sa emotivnim partnerom.

Jarac


U ovom danu se dosta dobro osjećate, raspoloženi ste i željni provoda. Međutim, izgleda da nećete uspjeti da napravite dogovore koje ste priželjkivali i uglavnom će se vaša pažnja fokusirati na članove porodice. Ako ništa drugo, makar ćete se dobro odmoriti i pripremiti za narednu sedmicu.

Vodolija


Tokom ovog dana dosta promjenjivo raspoloženje i potreba za većim društvom. Možda ćete u prijepodnevnim satima biti malo povučeni, ali ulaskom u popodne, aktivirate se i krećete u potragu za zabavom. Dobar je trenutak i za izlazak sa voljenom osobom ili makar kraći izlet.

Ribe


Tokom ovog dana najradije ćete provesti vrijeme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima, što će posebno biti izraženo u prijepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, dobićete jednu jaču energiju i tada biste mogli da napravite i dogovor sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info