Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.02.2022. do 06.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Taj priliv energije i nadahnuća, entuzijazma koji osjećate – iskoristite pametno. Da, jeste trenutak da krenete ka realizaciji svojih planova, da tražite ono što ste svojim trudom zaslužili. Imate zrelost, mudrost, iskustvo i podršku.

Da, biće nekih nedoumica i nervoze u vašim mislima u ovoj sedmici. Međutim, to ne bi trebalo da vas zakoči, jer je to samo kratkotrajna distrakcija. Nemojte preuzimati tuđe obaveze na sebe i brinuti tuđe brige. Po pitanju finansija – ovo može biti vrlo isplativih sedam dana.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju ličnosti, uz Sunce i Jupitera, odličan je pokazatelj da ste spremni da zakoračite nekim novim trasama u svakoj sferi života. Kod vas je nadahnuće, intuicija, inspiracija i razumijevanje. I baš sa svim tim funkcionišite u vašim partnerstvima.

Budite strpljivi sa osobom koju volite – da, umije da zabrlja ili da se u nekim trenucima ponaša djetinjasto, ali ste svjesni emocija druge strane. Nisu loši dani pred vama, a vi lično ih možete učiniti još ljepšim.

Slobodne Ribe, nije problem u kontaktima sa suprotnim polom i udvaranjima, jer svega toga ima. Međutim, vi ste još uvek neopušteni i kočite situaciju.

Hrana. Što svježije namirnice, što boljeg kvaliteta – niste u periodu kada treba štediti u ovom segmentu. Takođe, svu hranu dobro termički obradite. Osjetljivi ste i lako ćete reagovati na bakterije, a možete imati i problema sa probavom.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje, oscilacije energije. Manji problemi sa spavanjem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info