Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.02.2022. do 06.03.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ima da se naradite i da pitate da li ima još. A i da ne pitate, ne brinite ništa – svakako ćete još obaveza dobiti. Nećete baš moći da se mnogo oslonite na one koji su oko vas – oni će gledati da se izmaknu ili da vam obećaju, a onda da zaborave. Sada sve zavisi od vas.

Jeste u zahtjevnom periodu, ali sa druge strane gledano ovo je istovremeno i period koji vam donosi važne lekcije, oblikuje vas i čini jačima. Ukoliko vam se u nekom momentu učini da ne napredujete već stagnirate, to je samo trenutna situacija.

Ljubav. Konjunkcija Sunca i Jupitera i mlad Mjesec u partnerskom polju – nova faza u emotivnom životu vam definitivno slijedi. E sad, nekome nova faza u smislu produbljivanja odnosa, planiranja budućnosti. A nekom drugom faza u kojoj će ono što je sakriveno početi da izlazi na površinu.

Za ove druge, neko tu nekog laže i prikriva. A možda lažete oboje – i partnera i sebe. Ipak, idu dani – u narednih mjesec, mjesec i po dana znaćete da li ste u ovoj prvoj ili u drugoj grupi.

Slobodne Djevice, s jedne strane vam se nude strasti. S druge nešto čemu ste se nadali i o čemu ste maštali. Dva putića pred vama, dvije osobe…

Hrana. Neujednačenost u ishrani i variranje apetita, ali isto tako i potencijalni problemi sa varenjem. Izbjegavajte sve ono za šta znate da opterećuje vaš želudac. Trenutno vam najviše odgovara više vrlo laganih i jednostavnih obroka dnevno.

Zdravlje. Manje, povremene tegobe koje će vas nervirati i ometati u svakodnevnici.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info