5 prekrasnih frizura koje obožavamo ove sezone

0

Sa svakom novom sezonom obično nam u prvi plan dolaze i nove frizure, a sljedećih pet veoma su moderne, privlačne i popularne.

Kratka kosa


Iako skraćivanje kose možda i može biti pomalo zastrašujuće, činjenica je da je kratka kosa jednostavna za održavanje. Pored toga, veoma lako je možete stilizovati i iako se većina žena baš ne odluči jednostavno da skrati kosu, klasična pixie frizura gotovo svima odlično pristaje.

Duga paž frizura sa šiškama


Ukoliko ste raspoložene za drastičnije promjene, uvijek možete “isprobati” kratke ili tanke šiške. One mogu biti ravne, a najbolje od svega, jednom kada vam dosade, možete napraviti razdljeljek pa ćete tako dobiti asimetričan stil ili šiške možete, jednostavno, prebaciti na stranu.

Duga i stepenasta


Ukoliko vam se kosa baš i ne skraćuje, to je sasvim u redu i to iz više razloga: duga kosa je idealna za kreiranje mnogobrojnih frizura, veoma lako se može stilizovati, a i dalje je jedan od najpopularnijih stilova. Za ultra dugu kosu, možete se poslužiti i ekstenzijama koje će kosi dodati dimenzionalnost i punoću.

Dugi paž


Iako je ova verzija paž frizure već duže vrijeme veoma popularna, njena popularnost ne jenjava i dalje pa je jedna od najmodernijih ove sezone. A sasvim je jasno i zašto je to tako: ona je svestrana i veoma jednostavna za stilizovanje.

Klasična retro frizura


A sada ćemo se vratiti skoro pa pedeset godina u prošlost, jer je upravo ovo jedna od namodernijih i najpopularnijih retro frizura. Sedamdesete godine prošlog vijeka ponovo su veliki hit, kada su u pitanju frizure i moda, a blago razbarušena, duža kosa i mekane šiške koje nježno uokviruju lice glavne su karakteristike ove retro frizure.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info