Dnevni horoskop za 24.02.2022.

0

Ovan


Tokom današnjeg dana morate naći balans. S jedne strane situacije vas tjeraju da žurite, dok ste sa druge svjesni da možete napraviti greške u impulsivnosti i ishitrenosti. U odnosu sa emotivnim partnerom pravite dramu bez ikakve potrebe. Saslušajte dobro šta druga strana ima da vam kaže.

Bik


Pravi je momenat da se malo ambicioznije uključite u poslovna dešavanja. Neke poslovne šanse se sada mogu otvoriti pred vama i zaista nema potrebe da kočite sebe i budete nesigurni. Dan je odličan da neke situacije, ali i pitanja pokrenete u emotivnom segmentu. Mogućnost novog zanimljivog poznanstva.

Blizanci


Osjećate da imate mnogo više energije nego inače. U poslovnom segmentu se sve odvija dosta brzo, povremeno ste nervozni, ali je ovo pozitivna nervoza koja vas tjera na pokret. U susretu sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam je zanimljiv imate osjećaj da vrijeme prosto leti. Divni momenti.

Rak


Potrebno je da dobro razmislite o svakom svom potezu. Šanse za neka ostvarenja danas postoje, ali ne treba žuriti, već pratiti situaciju i reagovati u pravom momentu. Blagi nesklad u emotivnom segmentu – opterećeni ste razmišljanjima o jednoj osobi koja je vjerovatno daleko od vas.

Lav


Bićete dosta zadovoljni energijom i dešavanjima tokom ovog dana. Možda će situacije dosta sporo funkcionisati tokom jutra, ali nema razloga za nervozu – osjećaćete se življe kako vrijeme bude prolazilo. Dobro vrijeme za komunikaciju sa nekim ko vam je zanimljiv, ali i za nova poznanstva.

Djevica


Dan je dobar za uspostavljanje komunikacije i dogovore, jer lako dolazite do kompromisa i zajedničkog rješenja. Ako bude potrebno, napravite i neki ustupak danas. Voljena osoba traži od vas više vremena, posvećenosti i pažnje. Potrudite se oko nje.

Vaga


Pri kraju ste sa nekim obavezama i već ste počeli da osjećate olakšanje, jer shvatate da ćete sve završiti na vrijeme. Prihvatite poziv za sastanak od strane poslovnog partnera, jer možete čuti zanimljive vijesti ili dobiti dobru poslovnu ponudu. Emotivno se osjećate stabilno, sve funkcioniše bez problema.

Škorpija


Imate prilično poslovnih obaveza i od samog početka dana ćete prionuti dosta odgovorno na posao. Sada vam je prioritet da sve završite na vrijeme i nećete obraćati pažnju na povremene distrakcije sa strane. Nadate se da će se jedna osoba pokrenuti prema vama, ali vi nemate inicijativu.

Strijelac


Susretljivi ste i spremni za nova poznanstva. Bezbrižnost i ležeran pristup osiguravaju vam uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna pa ne pridavajte naročiti značaj partnerovim postupcima. Uveče će vam više odgovarati mir i odmaranje.

Jarac


Sa nestrpljenjem očekujete neke informacije, koje su vam bitne da biste pokrenuli nešto što planirate. Moguće je da će ovo kasniti ili da će čak biti prolongirano za sutrašnji dan. Nemojte biti razočarani. Jako vam prija komunikacija sa jednom osobom, osjećate se opušteno pored nje.

Vodolija


Trošite svoje dragoceno vrijeme na nerviranje i bakćete se oko situacija koje ne možete promijeniti. Ako vidite da vas neki poslovi previše zadržavaju, pokušajte da svoju pažnju usmjerite na druge obaveze. Posvetite se ljudima koji su vam bitni, ne nervirajte ih svojim ponašanjem.

Ribe


Neke informacije stižu ranije nego što ste očekivali i moraćete da se “bacite” na posao u punoj brzini. Vrlo podsticajan dan je pred vama kada možete pokrenuti dosta situacija u poslovnom segmentu. Danas vas posebno “trese” potreba za prisustvom bliske osobe, ali je moguće da do susreta neće doći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info