Ovo je haljina za kojom se svi okreću (a sada je na sniženju)

0

Haljina je najženstveniji komad garderobe, ona je udobna i pomaže nam da se osjećamo fantastično, a postoje i različiti modeli haljina koje možemo nositi u različitim prilikama. Naravno, postoje i oni modeli koji će uvijek zagolicati maštu, a upravo takva je i ova MANGO haljina.


Košulja haljina svestrani je komad garderobe koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama, od poslovnih do neformalnih. Ova MANGO haljina intenzivne crvene boje sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a može vam pomoći da dodatno naglasite figuru zahvaljujući tome što ima pojas i što je riječ o haljini sa plisiranim gornjim dijelom.


Košulja haljina odlična je i iz razloga što same možete podešavati dekolte, bilo da želite dublji ili ne. Kad smo već kod dekoltea, obavezno obratite pažnju na sljedeće: žene sa većim poprsjem trebalo bi da biraju manji dekolte, dok se ženama sa manjim grudima preporučuje nešto dublji dekolte. Ukoliko ne pratite pomenuto pravilo, može se desiti da izgledate vulgarno i kao da nemate ukusa, a to vam sigurno nije cilj.


Na kraju, dolazimo i do cijene ove prekrasne haljine. Ona je snižena za 50% te sada košta 45 KM, a kupiti je možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info