Dnevni horoskop za 21.02.2022.

0

Ovan


Razgovor s prijateljem otvoriće vam oči – sve će vam se činiti jednostavnijim i lakšim. Pokažite onima koji su vam dragi koliko vam znače, ali ne samo riječima nego i djelima. Organizujte se bolje i na području porodičnih obaveza. Platite račune, obavite kupovinu i opustite se u društvu djece.

Bik


Autoriteti očekuju od vas prilagođavanje i prihvatanje njihovih pravila. Želite li izbjeći rasprave, prihvatite ono što se od vas očekuje. Budite otvoreni pri sklapanju novih poznanstava, ali ne i provokativni, kako ne biste svojim upadicama stvorili napetost u društvu. Osmijeh, komunikativnost i samouvjereni nastup aduti su koje trebate iskoristiti.

Blizanci


Vaša karijera mogla bi krenuti u drugom pravcu ili poprimiti novo značenje. Rad i uspjeh više će zavisiti od naklonosti autoriteta. Dan je odličan za poslovne kontakte na daljinu. Novo poznanstvo probudiće vaše uspavane emocije. Nećete imati mira dok ne doznate nešto više o toj osobi.

Rak


Jedna zbunjujuća situacija u poslovnom okruženju može vam unijeti veliku nervozu. Nemojte dozvoliti da vas ovo optereti u tolikoj mjeri da vas blokira u obavljanju redovnih poslovnih obaveza. Suviše ste opterećeni partnerovom vjernošću i možete ga više puta tokom dana provjeravati.

Lav


Bićete previše kritični prema partneru, što će voditi u svađe. Iskazaćete svoje mišljenje, ali partner će se ponašati kao da ga to ne zanima. Osjetite li da vam je ljubavni život zapao u rutinu, napravite nešto da probudite romantiku. Zbog neugodnosti koju vam je priredio poslovni saradnik, smišljaćete način na koji ćete se postaviti.

Djevica


Dobro ste raspoloženi pa ćete postati komunikativniji i snalažljiviji. Vješto ćete rukovati novcem, biti oprezniji s naplaćenim potraživanjima. Slobodni bi se mogli ponovno zbližiti s partnerom s kojim su već imali burnu vezu. Poziv na kafu, koji će predložiti druga strana, teško ćete odbiti.

Vaga


Bićete puni pokretačke energije i savladavati prepreke. Planetarni uticaji podsticajno će djelovati i na vaš ljubavni život. Vaša strastvena priroda sve više dobija na značaju pa ćete sa zanimanjem posmatrati suprotni pol ili se s nekim upustiti u flert. U poslu se pripazite zavidnika i neiskrenih kolega.

Škorpija


Mogli biste osjećati napetost i iscrpljenost. Nemojte se opterećivati brigama koje ne možete riješiti i koje ne zavise samo od vas. U iznošenju stavova budite odmjereni, jer budete li brzopleti i nagli, sagovornici bi mogli pogrešno protumačiti vaše namjere. Partner će biti naporan, zaokupljen poslom i nespreman na miran razgovor.

Strijelac


Dan će vam biti ispunjen susretima i događajima koji će aktivirati vaš optimizam. Brinućete o drugima i biti im na usluzi. Osjetićete potrebu za ljubavnim skladom i uzbuđenjima. Mogli biste se razveseliti povećanom pažnjom koju ćete dobiti od osobe koja vam se sviđa. Simpatija će vas iznenaditi skromnim, ali lijepim poklonom.

Jarac


Traženi ste i pozivani na razne društvene događaje. Dobro ćete se slagati s ljudima, naročito s onim mlađim od sebe. Snalazićete se na razne načine, kako biste podmirili troškove ili dobili ono što vam pripada. Dobro ćete procijeniti nepoznate ljude i njihove ponude, a nečiji njegovan izgled i skupa odjeća neće vas se posebno dojmiti.

Vodolija


Potrebe vašeg srca i razuma biće usuglašene pa će razmirice biti rijetkost. Zbližićete se s partnerom, a ako ste još slobodni, pronaći ćete pravi način da osvojite simpatiju. Obavićete razgovor od kojeg ste mnogo očekivali. Ispostaviće se da niste gajili lažne nade i postići ćete bitan dogovor.

Ribe


Vrlo ozbiljno shvatate neki zadatak koji vam je nadređeni povjerio. Ipak, previše se opterećujete nekim sitnicama, koje će vas samo usporiti u obavljanju ovog posla. Ako ste slobodni, danas postoji ogromna šansa da upoznate nekog zaista zanimljivog!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info