Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.02.2022. do 27.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Koliko god da će se neke okolnosti i situacije otvoriti, koliko god da ćete imati i podstrijek i elan, na prvom mjestu kod vas mora i dalje stajati odgovornost prema obavezama i prema onima sa kojima sarađujete. A te odgovornosti i obaveze neće biti lagane.

Imaćete situacije u kojima se nervirate, koje vam pretumbaju dnevne planove u djeliću sekunde, imaćete ona dešavanja koja ćete morati da rješavate u hodu i brzinski. Mnogo toga će vas nervirati i opterećivati. Teške i zahtjevne osobe su oko vas.

Ljubav. Sad ćemo na stranu da gurnemo i to Sunce i tog Jupitera koji su u polju ljubavi i zabave – oni mogu da vam donesu dobre momente sa voljenom osobom, ali mogu da donesu i pregršt maštanja i sanjarenja na javi. Maknućemo i Marsa i Veneru u polju komunikacije, dešavanja, aktivnosti – sa njima možete da uživate u strastima, ali možete i da nervirate jedno drugo.

Ostavićemo samo Merkura u polju korijena, prošlosti, porodice – njegov kvadrat sa Uranom i konjukciju sa Saturnom. I ostaće nam ovo – u vrlo ste ozbiljnom periodu kada su vaša partnerstva u pitanju. Ili ćete krenuti da rješavate ono što škripi ili ćete voditi ozbiljne razgovore i teme ili ćete raditi na stabilnosti vašeg odnosa.

Ukoliko ne, ući ćete u period od par mjeseci koji može da vam kao paru izmakne tlo ispod nogu i učini da više ne postojite. Prema tome, neki od vas će graditi, a drugi će rušiti – ciglu po ciglu, riječ po riječ.

Slobodne Škorpije, obasjalo je Sunce vaše polje ljubavi i zabave – mašta i romantika će raditi, a radiće i strasti.

Hrana. Vodite računa o ishrani pa se opustite. Kao da ne možete da pronađete balans, pravi put. Svaki čas se pojavi neka stranputica na koju tako rado skrenete. Trudite se i dalje, to je jedino što možete uraditi.

Zdravlje. Kao dobro ste, ali i niste. Generalno gledano, mrljavite se i lako možete da zakačite prehladu ili virus.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info