Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.02.2022. do 27.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur, planeta koja vlada informacijama, komunikacijom i saobraćajem svake vrste, ali i misaonim procesom, u ovoj sedmici je u kvadratnom aspektu sa Uranom što može u poslovnoj sferi donijeti mnogo uzbuđenja i preokreta.

Dok je sa jedne strane ovo dobra pozicija za iznalaženje rješenja za stare i nove teme i dileme, za odlične ideje i kreativnost, s druge je sigurno da će vam zakomplikovati svakodnevnicu na poslu. Bilo kroz teškoće u komunikaciji sa saradnicima, bilo kroz probleme sa tehnikom.

Ljubav. Ukoliko ste u paralelnom odnosu, ono što je tajno sada će jačati, produbljivati se, tonuće se u emocije ili u iluziju o njima. Ono što je javno – držaće se zajedno i dalje, ali kruto i pod moranje.

Ako ste Ovan koji nema tajne brige za vratom, u odnosu sa partnerom će se ići na dvije strane – ili u sve ozbiljnije i sadržajnije razgovore ili u „pobunu na brodu Baunti“. Temelji svih odnosa su ušli u proces velikog čišćenja i sređivanja. Da li će temelj vaše priče izdržati ili „proklizati“, to ćemo tek da vidimo.

Slobodni Ovnovi, trenutno vas vode strasti i želja za uzbuđenjima. Započeti odnosi biće interesantni i burni.

Hrana. Primijetićete ovih dana da više uživate u svakom zalogaju, da su ukusi i mirisi intenzivniji i bogatiji. Vaš apetit je probuđen, ali bi trebalo da vodite računa da ne pretjerate. Vodite se onim da treba prekinuti onda kada je najslađe…

Zdravlje. Vodite računa o imunitetu kojeg možete oslabiti prevelikim energetskim trošenjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info