Dnevni horoskop za 20.02.2022.

0

Ovan


Današnji dan ćete najbolje iskoristiti ako ga provedete sa voljenom osobom. Moguće je da ste vas dvoje napravili neki plan koji ćete, izgleda, morati da promijenite. Ako je neki kraći put u pitanju, može doći do odlaganja zbog problema sa papirima ili prevoznim sredstvom.

Bik


Najradije biste današnji dan proveli kod kuće, okruženi ukućanima i nekim dragim licima, ali je više nego vjerovatno da ćete morati da se posvetite drugim pitanjima. Moguće je da će pred vas iskrsnuti obaveze koje su vam neprijatne, ali koje ćete morati da završite.

Blizanci


U ranim jutarnjim satima napravite plan današnjeg dana i dogovorite se sa ljudima sa kojima trebate da se susretnete. Dan će vam biti ispunjen nekim obavezama, ali veoma prijatnim, a sigurno je da ćete i dobar dio vremena provesti u pokretu, kupovini, šoping centrima ili, prosto, u šetnji sa partnerom.

Rak


Bićete neraspoloženi, jer se ništa od planova koje ste željeli da pokrenete neće ostvariti. Ukoliko ste očekivali susret sa osobom koju dugo niste vidjeli, ona će u posljednjem trenutku otkazati zbog ličnih problema ili obaveza. Moguće je da ćete popodne provesti u kućnom ambijentu.

Lav


Možda ste željeli da današnji dan provedete kod kuće, u nekoj opuštenijoj atmosferi, ali ništa neće ići onako kako ste zamislili. Međutim, ne predstoje vam neprijatne već naprotiv vrlo podsticajne prilike, jer se može dogoditi da budete iznenada pozvani na jedno veće društveno okupljanje. Uživaćete.

Djevica


Vrijeme je za susret sa osobama koje volite. Sa prijateljicama, sa ženskim članovima porodice. Prijaće vam opuštena i ušuškana atmosfera i okruženost dragim osobama. Moguće je da ćete tokom dana otići i do omiljenog restorana ili tržnog centra. U svakom slučaju, neki divni momenti su pred vama.

Vaga


Blago neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom prepodnevnih sati je, na svu sreću, kratkotrajno. Brzo ćete uspjeti da se podignete i to najviše zahvaljujući dogovoru sa voljenom osobom ili bliskim prijateljem. Moguće je da ćete biti okruženi i mlađim članovima familije, što će vam jako prijati.

Škorpija


U jutarnjim satima ćete morati da završite neke pripreme na brzinu, jer ste se neplanirano dogovorili da veći dio dana provedete van kuće. Ovo će vam prijati, jer ćete moći da se opustite poslije naporne radne sedmice. Pojedinim Škorpijama popodne donosi i mogućnosti za nova poznanstva.

Strijelac


Današnji dan ćete morati ipak da posvetite svojim obavezama i da ispunite neka obećanja koja ste u prethodnom periodu dali, a najviše se vezuju za članove porodice ili kuću. U popodnevnim satima ćete nestrpljivo očekivati susret sa voljenom osobom. Naglašena strast i želja.

Jarac


Danas ćete biti dosta aktivniji i spremni da napravite neke promjene koje odavno planirate. Raspoloženje je dobro i bićete u pokretu, makar do kasnih popodnevnih sati. U večernjim satima vam preporučujemo ili odmor ili neke mirne trenutke sa voljenom osobom. Potrebno je da se opustite pred novi radni dan.

Vodolija


Tokom prijepodnevnih sati imaćete blagi pad raspoloženja, jer ćete misliti da nećete uspjeti da ostvarite planirani dogovor sa voljenom osobom ili nekim dragim ljudima. Međutim, situacija će se ubrzo promijeniti i vi ćete uspjeti da se uklopite i ostvarite ono što ste zamislili.

Ribe


Zaista nema potrebe da opterećujete sebe razmišljanjima šta ćete sve morati sutra da obavite na poslu. Umjesto toga, pokušajte da date sebi malo na volju i da se opustite. Emotivni partner čeka na vašu inicijativu pa se potrudite da osmislite neki dobar provod za vas dvoje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info