MANGO: 10 komada garderobe koji su sada na sniženju

0

Ako volite MANGO, a podjednako su vam draga i sniženja, upravo sada je pravo vrijeme da se zaputite u najbližu prodavnicu ovog španskog brenda – sniženje je u punom jeku!

Zapravo, ne morate ni ići do prodavnice, jer sve možete naručiti iz topline svog doma, a mi smo odabrale deset najzanimljivijih komada garderobe koji su sada na sniženju.

Haljina na preklop


Haljine na preklop veoma su moderne i poželjne tokom toplih dana, a upravo jednu takvu možete pronaći i u MANGO prodavnicama. Štaviše, ovo je model haljine koji možete nositi i tokom proljetne sezone, posebno tokom toplijih proljetnih dana. Kupite je ovdje.

Torba


Osim što nam je neophodna u svakodnevnim prilikama, kako bismo u njoj ponijele sve bitne stvari koje nam mogu trebati tokom dana (ili večeri), torba je, znate i same, aksesoar koji svaku kombinaciju može podići na jedan viši nivo. Kako bi to zaista i bio slučaj, torbe sa efektom krokodilske kože definitivno su jedan od najboljih izbora, a jednu takvu možete kupiti ovdje.

Jakna


Moderna i ultra popularna, šerling jakna komad je garderobe koji je idealan i za nešto hladnije proljetne dane, ali ćemo ovu jaknu da rado nosimo i tokom jeseni. Veoma lako je možete dodati u svakodnevni stajling te gotovo da ne postoji prilika u kojoj ne možete da je nosite. Kupite je ovdje.

Klasične pantalone


Dobra stara klasika uvijek je poželjna, a posebno kada je riječ o pantalonama. Klasične pantalone “na peglu” najčešće možete nositi na posao, mada nećete pogriješiti ni ako odlučite da ih nosite i u drugim prilikama. Opcije za stilizovanje su mnogobrojne, a jedne takve možete kupiti ovdje.

Košulja haljina


Ovo je model haljine koji je veoma funkcionalan – tokom toplih dana možete je nositi kao haljinu, a tokom onih dana kada je vani svježije, nema greške ni ukoliko se odlučite da je kombinujete sa pantalonama, kožnim helankama ili farmericama i nosite je kao što biste nosile košulju. Da, toliko je dobra. Kupite je ovdje.

Džemper


Džemperi su uvijek poželjni tokom nešto svježijih dana, a ovaj nježni MANGO džemper sa detaljima u vidu bisera veoma je udoban i privlačan. Možete ga nositi tokom zime, jer je odličan za slojevito oblačenje, a možete ga nositi i tokom svježijih proljetnih i jesenjih dana. Kupite ga ovdje.

Pantalone od odijela


Pantalone od odijela ili odijelo pantalone – možemo ih zvati kako god želimo, a to sigurno neće promijeniti činjenicu da su one veoma praktične i funkcionalne. Jedan su od najjednostavnijih komada garderobe koji možete nositi na posao, a odlične su za kombinovanje sa raznim modelima bluza, košulja i majica. Kupite ih ovdje.

Suknja olovka kroja


Najelegantniju suknju na svijetu možete nositi gotovo u svim prilikama, jer je ona i jedna od najsvestranijih, ali i najpraktičnijih. Ovdje je bitno napomenuti kako postoji model koji odgovara svakoj figuri (ovdje provjerite koji je najbolji za vaš tip figure), a ovu MANGO suknju olovka kroja možete kupiti ovdje.

Kombinezon


Ovaj fantastično udobni komad garderobe možete nositi gotovo u svim prilikama, a da i ne pominjemo koliko je dobro to što je ovaj klasični model odličan i iz razloga što ga možete nositi čak i u formalnim prilikama – ispod možete dodati bluzu ili košulju s mašnom, a preko blejzer ili jaknu i dobićete veoma moderno modno izdanje. Možete ga kupiti ovdje.

Čizme


Naravno, nećemo zaboraviti i na čizme – možda ih ove sezone i nećete nositi, ali sigurno hoćete tokom svježih proljetnih i jesenjih dana. Čizme do koljena svakako su jedan od najboljih modela, jer odgovaraju svakoj ženi, a upravo jedne takve možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info