18 fenomenalnih februarskih kombinacija

0

Sljedećih osamnaest kombinacija su privlačne, moderne, elegantne i tako savršene za sve prilike. Uživajte u galeriji.

Suknja olovka kroja


Bila je i ostala jedna od najelegantnijih suknji na svijetu i ne postoji prilika u kojoj je ne možete nositi. Idealna je za posao, ali je veoma lako možete uvrstiti i u svakodnevni stajling, bilo da su u pitanju neobavezne ili svečane prilike.

Takođe, ovo je model suknje koji se posebno preporučuje damama sa oblinama, jer pomaže da se dobije potrebni balans i stvori fugura pješčanog sata.

Plisirana suknja


Ovaj retro komad garderobe nikako ne bi trebalo da zapostavite, jer je veoma moderan i popularan. Plisirana suknja idealan je izbor u mnogobrojnim prilikama, a posebno kada je riječ o modelu koji seže do pola lista (jedan je od najpopularnijih, ali i najpraktičnijih, jer ne postoji prilika u kojoj ga ne možete uvrstiti u svakodnevni stajling).

Prava poslovna


Kao što već napomenusmo, suknja olovka kroja idealna je opcija za poslovne prilike, a jedan od modela koje možete nositi ovog februara (posebno tokom hladnijih dana) je kožna suknja olovka kroja.

Kombinujte je sa rolkom i dodajte topli blejzer te ćete dobiti veoma modernu poslovnu kombinaciju. Na kraju, možete dodati i čizme do koljena i kaput, sve u zavisnosti od vremenskih prilika vani.

Monohromatski februar


Monohromatski stil je uvijek dobrodošao, a može vam pomoći da vaš cjelokupni stajling izgleda svježije i upečatljivije.

To je posebno slučaj kada se radi o bijeloj i svim njenim nijansama (boja leda, boja šampanjca, slonovača…), a cjelokupnom stajlingu možete dodati i par aksesoara u nekoj od jarkih ili zemljanih boja, sve od zavisnosti od prilike u kojoj monohromatsku kombinaciju želite da nosite.

Kožne pantalone


Pantalone nosimo prilično često, a posebno tokom nešto svježijih i hladnijih dana. Na tržištu možete pronaći razne modele pantalona koji su skrojeni od raznih materijala, a sa kožnim možete dobiti tako mnogo urbanih i modernih kombinacija.

U zavisnosti od modela, možete ih veoma dobro iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, ali i nositi gotovo u svim prilikama.

Dobitna kombinacija


Da, to je crno i crveno! Crna je odlična, jer se tako dobro kombinuje sa svim drugim bojama, a može vam pomoći i da izgledate malo vitkije i više.

U kombinaciji sa crvenom, dobićete stil koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, bićete zapaženi gdje god se pojavite, a ova klasična kombinacija boja uvijek je popularna i trendi.

Čarapa čizme


Voljele ih ili ne, one su veoma moderne i popularne, bilo da je riječ o gležnjericama u ovom stilu ili pak o čizmama.

One su i veoma udobne, a tako lako ih možete ukombinovati u svakodnevni stajling, bilo da ih dodate suknji ili haljini ili se pak odlučite za farmerice ili cigaret pantalone (naravno, čarapa čizme će ići ispod nogavica, nikako preko njih).

Napad devedesetih


Ah, helanke… Tako udobne, a imaju prilično lošu reputaciju. Ipak, omiljeni stil devedesetih godina prošlog vijeka ponovo je aktuelan, a ovdje samo treba pripaziti na kombinovanje.

Dakle, helanke je najbolje kombinovati sa nešto dužim gornjim dijelom, bilo da je to majica, tunika, džemper ili neki drugi komad garderobe. Međutim, jednako dobro ćete uraditi ukoliko ih kombinujete i sa suknjama. To je posebno slučaj kada su u pitanju dezenirane helanke i jednobojne suknje.

Kolor bloking


Iako na prvu izgleda nespojivo, ovo je trend koji nas iz sezone u sezonu oduševljava, a kombinovanje kontrastnih boja (ili kolor bloking) nikada nije bilo jednostavnije i popularnije.

Primjera radi, zelenu suknju možete kombinovati sa dužim blejzerom u nijansi kraljevsko plave. Dodajte tanki ružičasti kaiš i postižete veoma moderan i urban kolor bloking stajling.

Nježna ružičasta


Bez obzira na sezone, ovo je jedna od veoma popularnih boja, a sasvim je jasno i zašto: ružičasta je veoma nježna, privlačna i ženstvena i uvijek vam pomaže da dobijete veoma upečatljivo modno izdanje.

To se posebno odnosi kada su u pitanju svjetlije nijanse ružičaste, kao što je puder ružičasta, jer su veoma ugodne oku i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Odvažno i privlačno


Jedan od najlakših načina da privučete pažnju, ali i da izgledate veoma odvažno, jeste da u svoj stajling dodate crvene komade garderobe. To mogu biti i aksesoari, a možete odlučiti da ovu vatrenu boju nosite od glave do pete.

Naravno, u ovom drugom slučaju, bilo bi poželjno da dodate obuću neutralnih boja, a dezenirana torba samo će dodatno doprinijeti sveukupnom privlačnom utisku.

Tople zemljane nijanse


Tople i privlačne i veoma često jedan od prvih izbora mnogih žena, zemljane nijanse možete nositi u svim prilikama, a uvijek će vas izdvojiti u odnosu na okolinu.

Možete ih kombinovati jedne s drugima, a sigurno nećete pogriješiti ni ako odlučite da ih kombinujete sa drugim neutralnim nijansama. U kombinaciji sa bijelom dobijate veoma svježe izdanje, ali ako vam to ne odgovara, možete se odlučiti za bež – efekat je isti, ali za nijansu moderniji i upečatljiviji.

Sportski stil


Sigurno postoje prilike kada želite da vaš stajling bude opušten i ležeran, a u tom slučaju su klasične i elegantne sportske kombinacije jedan od najboljih izbora.

Sportske modele pantalona (oni najčešće imaju širu liniju sa strane) možete kombinovati sa svim klasičnim komadima garderobe, a za sportski šik dodajte patike, bilo da se radi o klasičnim ili urbanim modelima.

Zimska čipka


Čipka je veoma nježan i privlačan materijal, a postoji tako mnogo komada garderobe na kojima je ona zastupljena, bilo u potpunosti ili samo kao jedan od privlačnih detalja.

Ona je dostupna u raznim bojama, a s obzirom na to da je februar zimski mjesec, jedan od najboljih izbora je zelena ili crvena čipka. Haljinu u nekoj od pomenutih nijansi možete veoma lako kombinovati sa svim neutralnim bojama i dobiti veoma privlačnu kombinaciju idealnu za mnogobrojne prilike.

Jednostavno, a urbano


Jedna od najjednostavnijih kombinacija, a koja vam pomaže da postignete urban stajling, jeste kombinacija iscijepanih farmerica i rolke. Ovo urbano izdanje možete nositi u svim neobaveznim prilikama, a što se tiče obuće, možete dodati gležnjerice ili čizme.

Kamel kaput će ovdje doći kao šlag na tortu, jer će vam pomoći da vam bude dovoljno ugodno i toplo, a cjelokupni stajling učiniti još modernijim i upečatljivijim.

Elegancija za svaki dan


Pantalone širokih nogavica i sa nešto višim strukom veoma su elegantan komad garderobe, a koji možete nositi svakodnevno, bez obzira na prilike.

Ukoliko volite dezenirane pantalone, onda možete birati modele koji podsjećaju na dezen koji je često zastupljen na odijelima (tamna podloga sa tankim bijelim, vertikalnim linijama) te na taj način vaš stajling može izgledati još elegantnije i upečatljivije. Naravno, u tom konkretnom slučaju, poželjno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Čizme preko koljena


Ultra popularne već par sezona, čizme preko koljena nosimo tokom gotovo svih sezona (u redu, ljeti sigurno ne, ali što se tiče ostatka sezona, definitivno da). Odlične su u kombinaciji sa uskim farmericama i uskim pantalonama, a nema greške ni ako ih dodate mini haljinama ili mini suknjama.

Čizme preko koljena uvijek će privući pažnju pa je i to jedan od razloga zbog kojih njihova popularnost ne jenjava.

Haljina za hladne dane


I same znate kako je haljina najženstveniji komad garderobe, ali šta uraditi kada su u pitanju nešto hladniji dani? Rješenje je sasvim jednostavno: birajte toplije modele, a to su pletene ili džemper haljine.

Postoji više stilova ovog zimskog klasika, ali svima njima jedna karakteristika je zajednička: pomažu nam da izgledamo veoma ženstveno i privlačno čak i tokom hladnih februarskih i zimskih dana.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info