Februar: 10 trenutno najpopularnijih frizura

0

Ako planirate da ovog mjeseca malo promijenite stajling, bar što se frizure tiče, neka vam sljedeći primjeri služe za inspiraciju.

Holivud glam


Kosa srednje dužine uvijek je odlična opcija, jer možete dobiti tako mnogo frizura. Ako vam je cilj da imate veoma privlačan i pomalo glamurozan stajling, razdjeljak u sredini iz kojeg se pružaju nonšalantne lokne jedan je od najlakših načina da to postignete.

Kratka i talasasta


Stil koji neodoljivo podsjeća na plažu i more: i, ne – ne morate čekati ljeto da biste ga imale! Pomalo razbarušeno, pomalo neobavezno, a opet veoma privlačno i moderno.

Retro paž


Retro frizure, u posljednjih par sezona, ponovo su veoma veliki hit, a izuzetak nije ni retro paž frizura koja neodoljivo podsjeća na stilove koji su bili popularni sedamdesetih godina prošlog vijeka.

Moderni piksi


Piksi frizure nam se ponovo vraćaju, a svestranije su i privlačnije nego ikada ranije. Ukoliko volite kratku kosu, ova moderna piski frizura samo je jedan od prijedloga.

Neprikosnoveni volumen


Definitivno frizura zbog koje ćete biti u centru pažnje, što zbog fantastičnog volumena, a što i zbog samog stila koji odiše modernom i privlačnom notom, gotovo kao nijedan drugi.

Guste šiške


Guste šiške, koje se spuštaju tik ispod obrva, u kombinaciji sa asimetrično ošišanom kosom dužine do ključne kosti, trend su koji jednostavno obožavamo, a veoma dobro stoji gotovo svakom obliku lica.

Jednostavno elegantno


Jednostavne frizure uvijek su odlična opcija kada ste u žurbi, a upravo je takva i ova: pramenovi kose, koji su iz bočnog razdjeljka prebačeni u stranu, dodaju teksturu i dimenzonalnost dok, s druge strane, samom stilu dodaju i dozu elegancije i sofisticiranosti.

Sakrivena punđa


Ukoliko imate dugu kosu, jasno vam je kako možete dobiti tako mnogo frizura, za bilo koju priliku. Kosa pokupljena u punđu, preko koje su prebačene duge šiške, samo je jedan od stilova koji je garancija veoma privlačnog i modernog stajlinga.

Zaobljeni paž


Ukoliko volite paž frizure, onda se ove sezone možete odlučiti i za zaobljenu verziju ovog popularnog stila: osim što je veoma popularna, ovo je i trenutno najmodernija kratka frizura – veoma ženstvena i privlačna, sigurno će vas dovesti u centar pažnje u svim prilikama.

Talasasti rep


Frizure s repom nisu novost, ali ono što jeste novost ove sezone svakako su frizure kod kojih dominira talasasti rep. On je blago više podignut u odnosu na frizure u ovom stilu, a par pramenova sa strane, koji nježno uokviruju lice, dodatni su plus koji ovu frizuru čini odličnim izborom za sve prilike.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info