Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.02.2022. do 20.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pun Mjesec će biti u vašem polju poslovne svakodnevnice, kolega, obaveza, odgovornosti. Natjeraće vas da žurite, jer će se poslovne situacije brzo gomilati, natjeraće vas da ne razmišljate i ne preispitujete mnogo već da se pokrenete i radite.

Pokušavaćete da se organizujete, ali ćete brzo uvidjeti da morate mijenjati planove i rješavati stvari u hodu. Učiniće da se jače borite za sebe. Neke informacije, vijesti, papiri stići će do vas u ovoj sedmici i učiniti da se iznenadite – neki od vas prijatno, a neki ne. Finansije – uglavnom dobro.

Ljubav. Sunce će krajem sedmice ući u vaš znak da vas „podigne“, da vas osvijetli, da baci akcenat na emocije, na ono što vi želite. Saturna u polju podsvijesti nećete moći da izbacite tako brzo – on će ostati tu da aktivira vaše nedoumice i nesigurnosti – ne da bi vas mučio, već da biste ih savladavali, spoznavali sebe i mijenjali se.

Odnos sa partnerom može ići iz krajnosti u krajnost, ali će dosta toga zavisiti od načina na koji se vi postavite, kako reagujete i šta stavljate u prvi plan. Neka to budu emocije, a ne strahovi.

Slobodne Ribe, ljubavnih šansi zaista ima. Kao što ima i podrške, druženja, izlazaka. Opustite se. Uživajte malo.

Hrana. Mnogo toga biste vi trebali da izbacite sa svog spiska kupovine, bar kada su namirnice u pitanju. Da izbjegavate brzu hranu, grickalice, sve ono što u sebi sadrži mnogo masnoća ili ono što je prženo na ulju. Da više vodite računa o svom varenju…

Zdravlje. Sem tog stresa, može biti prisutna i nesanica.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info