Rak: Sedmični horoskop za period od 14.02.2022. do 20.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nervirate se oko novca – bilo da su u pitanju prilivi ili troškovi koji kao da su pomahnitali i samo vam dolaze nove i nove stavke koje treba regulisati. Međutim, sve ovo će vas podsticati da tražite rješenja, da otvarate nove mogućnosti za sebe.

Drugi dio sedmice je prilično dobar za početke dogovora, pregovora, bilo da su u pitanju novi poslovi i saradnici ili pokušaj da poboljšate uslove sa „starima“. Vaš trud će dati rezultate, ovo jeste naporan period za vas, ali ne odustajte – šanse će se otvoriti, možda već sada.

Ljubav. Pun Mjesec (vladar vašeg znaka) u Lavu i polju koje predstavlja ono što vrednujete i što vam je važno, kao i prisustvo Marsa i Venere u partnerskom polju, nasuprot vama – i dalje kod zauzetih Rakova potenciraju na situacijama koje ili grade ili razgrađuju odnos sa voljenom osobom.

E sad, u kojoj ste vi grupi, to već zavisi od mnogo faktora, a najprije od suštinske stabilnosti vaše priče. Dakle, kod nekih strast i konstruktivni dogovori koji donose promjene, kod drugih tenzije, preispitivanja nervoza.

Slobodni Rakovi, kod nekih prošlosti koje ne odustaju od vas, kod drugih nove priče obojene strastima.

Hrana. Ova sedmica, naročito u prvom dijelu, donosi vam problem sa varenjem. Na sve morate obratiti pažnju – i na ispravnost i kvalitet namirnica, ali i na količinu hrane i redovnost, broj obroka. Želudac vam je osjetljiv i nemojte mu otežavati.

Zdravlje. Sa raspoloženjem ćete oscilirati, ali i po pitanju toga kako se zdravstveno osjećate. Stomak, hronične tegobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info