Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.02.2022. do 20.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kao što po pitanju emocija trenutno radite za svoju budućnost, isti model ponašanja je prisutan i u poslovnom segmentu. Mora se priznati da ipak u posao više ulažete sebe – koliko god situacije oko vas bile zahtjevne, lakše vam je da ispoljite svoju borbenu prirodu.

A i rezultati će ovdje brže dolaziti nego po pitanju emocija. Iako će vam privatni segment odvlačiti pažnju, pogotovo u prvom dijelu sedmice, uspijevate da se bolje organizujete po pitanju obaveza i da lakše sarađujete sa kolegama.

Ljubav. Neke teške teme između partnera i vas će otići sa dnevnog reda ili će pak biti riješene. Međutim, čeka vas još bitnih pitanja – onih koja se vezuju za porodicu, stabilnost, emocije, prošlost. Pojedini odnosi grade temelje za budućnost u ovom periodu.

Drugi pokušavaju da riješe situacije u kojima su – neki parovi na lakši, neki na teži način. Vi lično imate veliku odgovornost u ovom procesu, jer ste trenutno jači i sposobniji da „vodite“.

Slobodni Ovnovi, uticaj na suprotni pol je naglašen – privlačite harizmom, energijom, duhom i snagom. Teško je da će oni sa kojima ste u kontaktu moći da budu ravnodušni.

Hrana. Energiju ćete tokom ove sedmice najviše crpiti iz svježeg voća i povrća i gledajte da salate, šejkovi, cijeđeni sokovi postanu dio vaše svakodnevnice. Svu brzu hranu i grickalice trebalo bi izbaciti, a od slatkiša, ako baš ne možete da izdržite, uzmite crnu čokoladu.

Zdravlje. Mogući su problemi sa želucem i stomakom. Stariji – hronične tegobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info