Massimo Dutti: 5 prekrasnih haljina koje su sada na sniženju

0

Naravno da volimo sniženja, a posebno su nam draga kada je u pitanju najženstveniji komad garderobe odnosno haljina. Massimo Dutti odavno je sinonim za kvalitet i moderan dizajn, a sljedećih pet haljina ovog popularnog brenda sada su na sniženju.

Geometrijski dezen


Veoma interesantan i uvijek poželjan, geometrijkski dezen jedan je od onih dezena koji vam mogu pomoći da dobijete i veoma zanimljivo modno izdanje. Naravno, možete kombinovati više komada garderobe koji su ukrašeni pomenutim dezenom, ali je ipak jedan od najlakših da birate haljinu.

Upravo ova Massimo Dutti haljina sa nasumično raspoređenim geometrijskim dezenom nas je oduševila (što zbog dezena, što zbog kroja, ali i zbog cijene), a kupiti je možete ovdje.

Prekrasni buket


Kada je riječ o dezeniranim komadima garderobe i same znate kako postoje mnogobrojne opcije. Međutim, za cvjetni dezen se s punim pravom može reći kako je i najpopularniji, jer ćete ga naći na svim komadima garderobe, ali i aksesoarima.

Poželjan tokom svih sezona (ima li išta ljepše od cvijeća?), ovaj prekrasni dezen može vam pomoći i da na veoma lijep i jednostavan način osvježite svoj svakodnevni stajling. Upravo to će uraditi i ova predivna Massimo Dutti haljina, a koju možete kupiti ovdje.

Za sve prilike


Pletene haljine ili džemper haljine definitivno su jedan od najboljih izbora tokom nešto hladnijih dana – pomoći će vam da vam bude ugodno i kada se temperature spuste, a ujedno će vam podariti i veoma moderan stajling.

Jedna takva haljina je i ova – njena dužina vam omogućuje da je nosite u svim prilikama, ona je veoma udobna i moderna, a zahvaljujući ovom jednostavnom dezenu nećete morati ni nešto pretjerano da je stilizujete. Kupite je ovdje.

Prava romantična


Midi haljine često su i jedan od najboljih izbora, jer sa njima gotovo pa nikada ne možete pogriješiti (naravno, to zavisi i od gornjeg dijela same haljine). Odlične za mnogobrojne prilike, možete ih stilizovati na različite načine, ali ponekad za to nema ni potrebe.

Zašto? Neki modeli haljina dolaze sa raskošnim dezenom ili pak nekom vrstom ukrasa, a koji su sami po sebi veoma upečatljivi. To je slučaj i kada je riječ o karnerima – uvijek prisutni, veoma romantični i idealni za sve prilike. Massimo Dutti midi haljinu sa karnerima možete kupiti ovdje.

Uvijek potrebna


Zaista, kada je riječ o vanvremenskom kameleonu iz arsenala haljina, onda je riječ o maloj crnoj haljini. Ne postoji prigoda u kojoj ona nije poželjna (u redu, ne bismo je možda baš obukle na vjenčanje), jer je tako jednostavna, a opet tako upečatljiva.

Mala crna haljina sada je već i univerzalni komad garderobe, a koji bi svaka žena trebalo da ima u svom modnom repertoaru. Ukoliko je stiglo vrijeme da nabavite novu, jednu fantastičnu možete kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info