Lav: Sedmični horoskop za period od 14.02.2022. do 20.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Ništa po pitanju posla nije lagano. Previše prezahtjevnih obaveza, previše komplikovanih saradnika. Sigurno je da su dani ispunjeni napetošću, ubrzanim dešavanjima, a vjerovatno ni odnos sa kolegama nije baš uvijek najinspirativniji.

Pošto ste vi po prirodi borac, nećete odustati i dići ruke od onoga što vam je važno. Ovaj period jeste naporan, ali će on iznijeti velike pomake i napredak. Na ono na šta ne možete da utičete – prihvatite, a gdje god postoji mogućnost da promijenite svojim djelovanjem – navalite.

Ljubav. Mjesec je pun kod vas – talasa emocije, izbacuje ono skriveno na površinu, donosi vam situacije i osjećanja sa kojima se teško borite. U nekom momentu ste preosjetljivi, a već u drugom spremni da zaričete kao pravi predstavnik svog znaka i da se borite za ono što želite.

A preko puta u partnerskom polju Sunce i Saturn kao da su postavili nevidljive blokade – pritišću vas, ograničavaju i ne daju vam ono što vam je potrebno. Odnosi se dodatno zapliću i kao da ne postoji rješenje niti akcija koja može promijeniti stvari u onom pravcu kojem težite. Postoji. Dugačak je put do toga, ali za njega imate snage.

Slobodni Lavovi, prošlost koja opterećuje, a budućnost tek u obrisima. I ti obrisi će postajati sve jasniiji, vremenom. A šta da vam radimo kad vam je Saturn preko puta? Donosi sporo, ali donijeće ono što vrijedi i što traje.

Hrana. Preporuka da nešto ozbiljno promijenite u svom načinu ishrane svakako stoji. Štaviše, neke od vas na to mogu natjerati i problemi sa varenjem koji mogu biti vrlo aktuelni tokom ovog perioda. Koristite što više čajeva i neka ishrana ipak bude laganija.

Zdravlje. Zdravstvena situacija je polovična i u fizičkom i u mentalnom smislu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info