Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.02.2022. do 20.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Izuzetno značajan poslovni period. Dobro, možete se malo nervirati oko finansija ili tu ulagati više snage od očekivanog, ali realno gledano držite situaciju pod kontrolom.

Sunce ulazi u polje koje se vezuje za dogovore, kontakte, pokret, dešavanja. Ovaj dobar period sada će se dodatno produbiti mogućnostima da povučete prave poteze u pravo vrijeme i da napravite odlične poslovne dilove. Neke situacije će ići sporije, ali će ići naprijed. Neke će ići brže i donijeti vam olakšanje. Ovo je vaše vrijeme, koristite ga.

Ljubav. Mars, Venera i Pluton u vašem znaku više su nego dovoljni da vam daju vodeću ulogu u odnosu koji vam je od važnosti. I potpuno je nebitno da li ste slobodni ili zauzeti – od vas se očekuje da napravite potez ka onome šta hoćete i želite.

Pošto u ovoj sedmici imamo pun Mjesec (vlada vašim partnerstvima), u postojećim odnosima može doći do dizanja tenzije. Opet, na vama je da li ćete ovu povišenu energiju usmjeriti na konstruktivna ili pak destruktivna dešavanja u vašoj vezi. A i te kako može biti i jednog i drugog.

Slobodni, a šta vi tačno čekate? Dogovorite se sa sobom i pokrenite dešavanja.

Hrana. Jogurt, kiselo mlijeko, kefir – ovi mliječni napici će vam izuzetno prijati. Takođe – cvekla, kupus, krompir i što više mladog povrća. Kada je meso u pitanju, njega treba uzimati u manjoj količini, a izbjegavati iznutrice i industrijske mesne prerađevine.

Zdravlje. Budite što više u pokretu, prijaće vam.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info