Dnevni horoskop za 13.02.2022.

0

Ovan


Pod pritiskom tuđih očekivanja ili preopterećenosti obavezama, postaćete razdražljivi. Uznemirivaćete se zbog sitnica, a zbog unutrašnje napetosti nećete biti sposobni za mirno rasuđivanje. U razgovorima s prijateljima ili komšijama budite oprezni. Neko bi mogao pogrešno shvatiti vašu šalu i naći se uvrijeđen.

Bik


Danas ste riješili da ne provedete niti jedan minut kod kuće. Stoji da ćete posvetiti vrijeme nekim dragim ljudima, ali ćete biti u pokretu. Možete otići do nekog lijepog restorana na ručak, ali svakako ćete obilaziti prodavnice, šetati se ili otići na neku rekreaciju i opuštanje.

Blizanci


Divno je što ste vi sebi zadali zadatak da danas stignete na minimum tri strane, samo je pitanje kako li ćete to uspjeti da postignete. Izgleda da će najgore u cijeloj situaciji proći vaše voljeno biće, jer ćete njega ostaviti za sam kraj dana, ako uopšte i uspijete da se vidite.

Rak


U prvom dijelu dana ćete biti malo nervozni, a sigurno je da nemate pravog razloga za to. Neke situacije ste prenaduvali i preuveličali. Malo sjedite, razmislite, opasuljite se i vidjećete da će ostatak dana biti neuporedivo bolji, a vi se smijati svom nerviranju od jutros. Sve se da ispraviti lakše nego što mislite.

Lav


Ništa se danas neće dešavati po vašim planovima ili ćete makar morati ljudski da se potrudite da ostvarite makar jedan njihov dio. Ipak, kada saberete i oduzmete sve, nećete se provesti nimalo loše i pored povremene nervoze i brzine. Prijaće vam da provedete više vremena sa partnerom.

Djevica


Vi ste tako lijepo imali namjeru da cijeli današnji dan prilagodite sebi – da se opustite, uživate i stavite na stranu sve dosadne obaveze. Željni ste da vidite neke ljude i sebi ćete ispuniti i to zadovoljstvo. Ono što je sigurno jeste da ćete potrošiti mnogo više od planiranog, ali šta sad – jednom se živi!

Vaga


Za vas bi bilo najbolje da ovaj dan provedete negdje van kuće. Ako kojim slučajem ostanete zatvoreni u porodičnom domu, budite sigurni da ćete postajati sve nervozniji kako dan bude odmicao. Potrebno vam je da ste u pokretu pa zgrabite voljenu osobu ili dragog prijatelja pod ruku i pravac izlazak i šetnja!

Škorpija


U prvom dijelu dana ćete biti nešto zamišljeni, nesigurni, statični. Na svu sreću pa je ovo samo kratkotrajno i ostatak svog vremena možete posvetiti planovima koje ste zacrtali za ovaj dan. Bićete dosta emotivni i u susretu sa voljenom osobom ćete svu ljubav koju osjećate “sručiti” na nju.

Strijelac


Napravili ste jedan zaista fin dogovor sa emotivnim partnerom ili osobom koja vam je jako simpatična. Ako sa nekim izlazite prvi put, bićete zbunjeni svojim osjećanjima i povezanošću koju osjećate sa ovom osobom. Ne razmišljajte previše, prepustite se i uživajte u ovim trenucima!

Jarac


Vi ste danas u potpunosti okrenuti svojim emotivnim relacijama. Svjesni ste da su u prethodnim danima bile napravljene neke greške pa ćete se svojski potruditi da to ispravite na najbolji način. Naročito je drugi dio dana dobar u emotivnom smislu – sve će prštati od ljubavi između vas i partnera.

Vodolija


Izgledaće kao da vaši planovi funkcionišu baš kako treba. Nažalost, već u prijepodnevnim satima će doći do promjene – ili će neko od vaših prijatelja otkazati ili će se dogoditi nešto što će vas gurnuti na potpuno drugačiju stranu. Moguće je da ćete morati da završite neke obaveze koje ste potpuno zaboravili.

Ribe


Izgledaće kao da ćete, po ko zna koji put, nedjelju provesti u kućnom ambijentu. Međutim, ovaj dan je spremio iznenađenje za vas – i to emotivne prirode. Neko će vas pozvati na susret, moguće simpatija, a ako imate emotivnog partnera, iznenadiće vas na najpozitivniji način.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info