Žene se slažu: Ovo su najmodernije pantalone ove zime

0

Iako pantalone nosimo tokom svih sezona, činjenica je da su one i više nego poželjan komad garderobe tokom zimske sezone. Sigurno ne postoji žena koja nema bar jedan par pantalona, a sljedećih deset modela su i više nego poželjni ove zimske sezone.

Trapezice na peglu


Možda možete pomisliti kako su one demode, ali odmah da vam kažemo da griješite! Vanvremenske trapezice uvijek možete nositi, bez obzira na sezonu, a još ako je riječ o modelima koji su “na peglu”, onda ih možete nositi i u svim prilikama (da, čak i na posao).

Takođe, ako planirate da ih nosite i u poslovne svrhe, sitni karirani dezen jedna je od najboljih opcija – riječ je o dezenu koju nije “napadan” pa, shodno tome, idealan je i za poslovne svrhe.

Klasične bijele


Bijele pantalone su komad garderobe koji priliči svim prilikama (naravno, ovdje je model pantalona potrebno ptilagođavati datoj prilici pa ćete, primjera radi, u formalnim prilikama nositi klasične modele). Veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, ali i svim drugim bojama.

Iako su bijele pantalone apsolutni hit tokom ljeta to ne znači da bi tokom zime trebalo da ih izbjegavate. Upravo suprotno, jer su baš bijele pantalone odlične za kombinovanje sa svim drugim bojama, a na veoma jednostavan način vam pomažu da osvježite svoj stajling, bez obzira na sezonu tokom koje ih nosite.

Pruge


Kada je riječ o prugama, bilo vertikalnim ili horizontalnim, one su jedan od najpopularnijih ljetnih dezena. Ipak, veoma lako ih možete nositi i tokom zimske sezone, a jedan od načina da to uradite jeste da birate pantalone sa vertikalnim prugama.

Ono što je najbolje jeste da će vam one vizuelno izdužiti liniju, a ako birate modele sa nešto višim strukom, efekat je još bolji te će vam pomoći i da vizuelno izgledate vitkije.

Crne su odlične za kombinovanje


Bukvalno je tako – bilo da birate svjetlije ili tamnije nijanse, one će se odlično slagati sa svim bojama. Postoji više modela crnih pantalona, a vi ih birajte prema datoj prilici.

Ukoliko je riječ o užim modelima, bilo bi poželjno da ih kombinujete sa malo dužim komadima garderobe (dugi džemper, košulja ili tunika samo su neke od opcija). Dobitna kombinacija ove zimske sezone? Crno i crveno!

Palazzo


O da, omiljene ljetnje pantalone imaju i svoju zimsku verziju, a veoma su zgodne za kombinovanje. Ipak, kako bi vam bilo dovoljno toplo, najbolje bi bilo da ispod njih nosite deblje čarape (možda čak i pamučne helanke, ukoliko je vani veoma hladno).

A što se tiče dezena, životinjski print je i dalje ultra popularan pa se možete odlučiti i za model sa ovim dezenom, ali je bitno da to bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije.

Kaki


Standardna boja elegantnih pantalona, kaki, uvijek je bila jedna od onih nijansi koje priliče svim prigodama, a posebno je zgodna za poslovne prilike. S obzirom na to da je riječ o prilično neutralnoj boji, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim bojama.

Kaki pantalone sa visokim strukom kombinujte sa košuljom ili bluzom, dodajte laganu vesticu ili kardigan te kombinaciju upotpunite pomoću kaputa ili duže, elegantne zimske jakne. Obuća? Čizme do koljena ili gležnjerice odličan su izbor.

Odijelo


Sigurno imate bar jedno odlijelo, ali i ako ga nemate, veoma lako možete nabaviti i nositi pantalone koje su sastavni dio odijela. Svakako jedna od najboljih opcija su sive pantalone koje su ukrašene tankim bijelim vertikalnim prugama što je, ujedno, klasični print odijela.

Imajući u vidu da se radi o pantalonama koje su neutralnih nijansi, veoma dobro ih možete iskombinovati sa mnogobrojnim drugim bojama, sve u zavisnosti od prilike u kojoj želite da ih nosite.

Karirani uzorak


Karirani uzorak ima više verzija i, generalno, ovo je jedan od najpopularnijih jesenjih dezena. Ruku na srce, to nas ne sprečava da karirane pantalone nosimo i tokom svih drugih sezona, samim tim i tokom zime, jer je upravo ovo jedan od dezena koji uvijek izaziva pažnju.

Uvijek se možete odlučiti za klasični karirani dezen, a da bi stajling bio što moderniji, birajte karirani dezen koji je kombinacija više boja. Crvena, teget i bijela idealnu su za tako nešto.

Do pola lista


Ako vam je cilj da malo “začinite” svoj stajling i izgledate totalno drugačije u odnosu na druge, onda birajte “kratke” zimske pantalone odnosno one koje sežu tik ispod koljena ili negdje do pola lista. Kombinujte ih sa visokim čizmama (i dalje vam je cilj da vam bude dovoljno toplo) i sa kaputom.

Naravno, potrebno je da to bude model koji je skrojen od toplijih materijala, a toplije i vatrene nijanse sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Maslinaste


Maslinasta je, takođe, prilično neutralna pa je zbog toga tako i zahvalna za kombinovanje. Ukoliko birate maslinaste pantalone, bilo da se radi o modelima od klasičnih materijala ili kože, veoma dobro ih možete iskombinovati i sa drugim neutralnim nijansama, u prvom redu sa bijelom, crnom ili bordo.

Ovaj fantastični miks primjeren je gotovo svim prilikama, a vi dobijate veoma moderan, otmjen i privlačan stajling koji sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info