Rak: Sedmični horoskop za period od 07.02.2022. do 13.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nerazumijevanje, nesporazumi, loša komunikacija sa saradnicima, informacije ili vijesti koje menjaju vaše planove ili koje vam unose distrakciju, žurba i pokušaji da stignete na vrijeme da sve obavite – sve vas ovo može pratiti kroz sedmicu u koju ulazite.

Ljudi sa kojima radite, klijenti, saradnici, nadređeni – svi se oni postavljaju na neki način dominantno, zahtjevno i sa njima teško pronalazite zajednički jezik. „Plivaćete“ vi u svemu ovome, ali ćete ostajati povremeno bez energije, iscijeđeni. Novac – čas ga vidiš čas ga ne vidiš.

Ljubav. Emotivni život je mjesto koje vam odvlači snagu i utiče na sve druge segmente. Već neko vrijeme pričamo da je situacija ne zrela, nego prezrela za rješavanje. Ako ima bilo šta da se spašava i ako ima razloga da se trudi, onda pokušavajte i dalje.

Ukoliko nema, to što razvlačite i otežete ne činite uslugu ni drugoj strani ni sebi. Vaš život je vaša stvar, naravno, ali time što ćete se praviti da ne vidite da problem postoji samo ćete odložiti rješavanje i prolongirati mučenje.

Slobodni Rakovi, sve vezano za emocije se odvija bez ikakve vaše kontrole. Prošlost i budućnost će se miješati, a šta će izaći iz svega toga – vidjećemo.

Hrana. Sedmica koja vam zbog naglašene nervoze i osjećaja nesigurnosti donosi potrebu da utjehu potražite u dobrim zalogajima. Ukoliko ste krenuli sa dijetom ili strožijim režimom ishrane, malo je vjerovatno da ćete ovo uspjeti da održite.

Zdravlje. Umor, više mentalni nego fizički.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info