Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.02.2022. do 13.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Još jedna prilično naporna sedmica sa gustim rasporedom obaveza je pred vama. Da ćete postići sve – ma hoćete sigurno, ali vrijeme i trud koje budete uložili u ovo će zaista biti i preko vašeg maksimuma.

Dobri planovi, intenzivni kontakti sa nadređenima i saradnicima i dosta važnih informacija koje će vam biti od velikog značaja. Nemojte brzati ni u čemu, ovog puta je vrijeme na vašoj strani. Finansijama ćete biti zadovoljni i pored nešto jačih troškova na samom početku sedmice, kao i za vikend.

Ljubav. Vašu prezauzetost, manjak slobodnog vremena za voljenu osobu i potpunu okupiranost poslovnim segmentom partner ima dovoljno snage da toleriše, ali to ne znači da mu s vremena na vrijeme neće kroz misli protutnjati sumnja.

I sad, kod pojedinih Ovnova ta sumnja ima utemeljenje u realnosti, jer zaista postoje šanse za tajna dešavanja. Ukoliko nemate tajne tog tipa koje krijete od partnera, potrudite se da vašem odnosu posvetite ipak nešto više pažnje i vremena.

Slobodni Ovnovi, suprotnom polu ste izuzetno privlačni. Mogući su vrlo strasni emotivni počeci – neki od njih mogu biti i pod velom tajnosti.

Hrana. Potrebna vam je hrana bogata mineralima i vitaminima, naročito magnezijumom, cinkom i željezom. Bićete u ovoj sedmici skloni da više konzumirate masnu, tešku i prezačinjenu hranu, a baš to bi trebalo izbjegavati.

Zdravlje. Solidno, osjećate se prilično dobro. Ipak, potrebno je više kretanja i fizičkih aktivnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info