Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.02.2022. do 13.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobra je ova sedmica kada je posao u pitanju. Naravno, nećete moći da u potpunosti izbjegnete kojekakve začkoljice, promjene ili sitne distrakcije i nerviranja, ali ćete umjeti na pravi način da odreagujete i izborite se sa njima.

Usmjerite se na svoje ciljeve i na ono što želite da ostvarite – malo je vjerovatno da nećete uspeti u tome. U periodu ste kada izbijate u prvi plan i kada vaše riječi i postupci mogu da naprave velike promjene u poslovnom segmentu. Po pitanju finansija – dobro je, možda ste malo stegnuti.

Ljubav. Sa stelijumom planeta u vašem znaku i polju ličnosti morate da razumijete da je vrlo velika odgovornost, kada je vaše partnerstvo u pitanju, na vama. Imate sav potreban alat da napravite promjene nabolje, ali i da napravite rezove.

Na koju ćete stranu otići zavisi samo od vas i od toga šta želite, šta je vama vrijedno. Ako budete samo „uzimali“, ako budete gledali samo svoje interese, ako budete zanemarivali partnera ili izigravali generala, neće to biti dobro. Imate snagu, mudro je iskoristite.

Slobodni Jarčevi, od ove sedmice ćete krenuti naprijed. Bilo ka prošlosti, da je vratite sebi, bilo ka budućnosti i novoj ljubavi.

Hrana. Voće bi vam naročito odgovaralo, jer će vam dizati energiju, a da ne pričamo o tome da je puno vitamina koji vam sada trebaju. Takođe, sve vrste povrća čiji plodovi rastu ispod zemlje – krompir, mrkva, cvekla, keleraba, luk…

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Krećite se više, potrebna vam je fizička aktivnost.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info