Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.02.2022. do 13.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Polje obaveza i odgovornosti je baš jako postavljeno kod vas. S jedne strane, super je period da sredite svoju poslovnu situaciju, da napravite odlične temelje za budućnost, da se istaknete i dokažete. Sa druge strane (one manje lijepe), ovo znači da sebe morate davati do maksimuma non stop.

Imaćete osjećaj da se obaveze konstantno povećavaju koliko god se vi trudili da sve završavate na vrijeme. Dosta toga će vas kočiti ili ćete morati da mijenjate planove – okolnosti, drugi ljudi, prezahtjevnost.

Ljubav. Polje ljubavi i uživanja je jako – konjunkcija Venere i Marsa u njemu donosi potrebu za opipljivim uživanjima, donosi pojačane strasti. Može se doduše dogoditi da ljubomora i posesivnost budu nešto pojačane u narednoj sedmici, ali ako ste mudri sa time ćete moći da izađete nakraj.

Uživanja grabite obema rukama. Ne možemo reći da će ih biti onoliko koliko vi želite, jer sa druge strane obaveze vas zovu i njih ćete morati da stavite na prvo mjesto.

Slobodne Djevice, moguće je da je trenutno više udvarača „u igri“. I svi će oni biti vrlo, vrlo zainteresovani da vas osvoje. Vi gledajte šta ćete sa njima.

Hrana. Nervoza i nedovoljno vremena mogu uticati na vašu ishranu u ovoj sedmici. Ukoliko već ne možete da budete redovni kada su obroci u pitanju, makar se potrudite da se na vašem meniju češće nađu supe, variva, čorbe.

Zdravlje. Umor, stres, nervoza, oslabljen imunitet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info