ZARA: 5 najmodernijih haljina ove zime

0

Iako je vani hladno, to ne znači da bi trebalo da se odreknemo najženstvenijeg komada garderobe – haljine. Uvijek je rado nosimo, u njoj se osjećamo posebno ženstveno i privlačno, a kako biste i ove sezone izgledale moderno, urbano i apsolutno fantastično, za to se pobrinula ZARA. Donosimo pet najmodernijih haljina ovog popularnog španskog brenda.

Cvjetna zima


Dezen koji je popularan tokom svih sezona, a tako i ove, sigurno će vam uljepšati i najtmurniji zimski dan! Da, cvjetni dezen je uvijek poželjan, a kada je riječ o haljinama, ZARA nam je za ovu zimu pripremila pravu cvjetnu raskoš koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Upečatljivo cvijeće na crnoj podlozi sigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ovo je haljina koju možete nositi u svim prilikama. Kupite je ovdje.

Rebrasti dezen


Rebrasti dezen i nije neka novost, ali ono što jeste novost je to da je ponovo u vrhu popularnosti ove zimske sezone. Možete ga pronaći na mnogobrojnim komadima garderobe: od suknji i bluza do džempera i haljina. Veoma moderna i udobna, ZARA haljina sa rebrastim dezenom komad je garderobe koji možete nositi u svim prilikama. Kupite je ovdje.

Upečatljiva boja


Naravno, određene boje upečatljivije su od drugih te nas uvijek mogu dovesti u sam centar pažnje. To je slučaj i sa ovom ZARA haljinom boje kestena, a koja je idealna za zimsku sezonu. Odlično je možete stilizovati, a još jedna stvar koja će vas dovesti u centar pažnje jeste i to što je riječ o modelu otvorenih leđa. Kupite je ovdje.

Savršeni kolor bloking


Kombinacija crne i bijele gotovo pa uvijek je nepogrešiva, a možete je nositi u svim prilikama. Štaviše, ovdje je riječ o klasičnom kolor blokingu (kombinovanju kontrastnih boja), a koji vam može pomoći i da “zamaskirate” male nedostatke na tijelu. Takva je i ova ZARA haljina sa crnom podlogom preko koje se prostire bijeli print, a koja će vas uvijek dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite. Kupite je ovdje.

Mala crna haljina


Mala crna haljina će uvijek biti komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima. U zavisnosti od modela, ona odgovara svim prilikama, od posla do večernjih izlazaka, od svečanih prilika do opuštenih trenutaka. Najbolje od svega je to što svaka žena može pronaći model ove divne haljine koji joj savršeno pristaje, a ove zime ZARA nas je obradovala malom crnom haljinom jednostavnog A kroja koja odgovara baš svim prilikama. Kupite je ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info