Vaga: Sedmični horoskop za period od 31.01.2022. do 06.02.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Jupiter vam po pitanju posla daje – daje vam šanse, daje vam nove saradnike, klijente, daje vam priliku da zaradite više i da se dokažete. Još kad biste vi imali dovoljno snage i motiva – pa gdje bi vam bio kraj?!? Ipak, čak i tako „okrnjeni“ uspijevate mnogo više od drugih.

Vaša vladarka jeste krenula direktno – to ne znači da ćete sada uspjeti da iz cuga ostvarite i završite sve što želite, ne. Ali znači da lagano izlazite iz najkomplikovanijeg i najkompleksnijeg perioda. I rješavate sve situacije, jednu po jednu.

Ljubav. Nagomilavaju se pitanja u vama, nagomilava se pritisak vezan za prošlost – vašu, partnerovu, prošlost odnosa. Nagomilava se pritisak koji se vezuje za porodicu i sva pitanja i obaveze vezane za njih. Imaćete često utisak da stojite i da se ništa ne pomijera ili da ne znate na koju biste stranu prije krenuli.

A ipak, sva rješenja su tu, putevi se otvaraju i od ove sedmice krenućete naprijed, brže. U raščišćavanja svake vrste, u rješavanja svega što vas je opterećivalo. Dugačak je to put, ne očekujte čuda odmah.

Slobodne Vage, mlad Mjesec u polju ljubavi i zabave. Obećava i jedno i drugo i ispuniće. Samo polako, otvoriće se sve.

Hrana. Vas je nešto pokrenulo kada je način ishrane u pitanju. Da li su vam se odjednom oči otvorile i shvatili ste šta treba mijenjati, da li ste poneseni nekom novom energijom i željom za promjenama – ko to zna. U svakom slučaju, promjene su vrlo evidentne.

Zdravlje. Ukoliko postoji zdravstvena problematika, slijedi poboljšanje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info